Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Vladimir_Ivanov

Vasario 16-oji

Rekomenduoti pranešimai

73d81f371bd658c1e8ea6ddadfa9348c641.jpg

 

 

Sveiki mieli serverio žaidėjai.

 

Sveikinu asmeniškai visus serverio žaidėjus ir kolektyvą su Vasario 16-ąją. Ir linkiu gero žaidimo ir naujovių, taip pat pasiekti tai ko trokštate žaidime ir gyventi visapusišką gyvenimą su šia Lietuvos valstybės atkūrimo diena. 1918 metais Lietuvos vyriausybė paskelbė Lietuvos nepriklausomybę tai didelis žingsnis Lietuvai. Iki metų galo liko 319 dienų ir linkiu visiems jas praleisti gerai ir linksmai Vasario 16-oji yra 47 metų diena tai reiškia, kad męs serverio žaidėjai jau esame šiam projektui ištikimi ne vien 6-erius metus, bet ir jau šių metų 47 dienas, manau, kad daug kas ko pasiekėte per šias dienas ir linkiu didelės sėkmės. Tikiuosi, kad daugumas šią dieną švenčiate kaip šventę į kurią kiekvieno žaidėjo ir žmogaus širdyje apsilanko Lietuviška dvasia taip pat ir serverio. Norėčiau visus pakviesti vakare 19:00 susirinkti ir paminėti šią šventę prie serverio scenos ir visiems linksmai praleisti vakarą drauge kaip viena didelė šeima. Linkiu serverio teisėsaugai su šia proga viso ko geriausio ir sąžiningiausio taip pat serverio direktoriams,pavaduotojams,įgaliotiniams linkiu gerų patriotiškų darbuotojų kurie gerai dirbtų ir būtų firmos pavyzdys kitiems.

 

- Ivanov

 

Šiek tiek Lietuvos istorijos.

 

Lietuvos Taryba savo posėdyje vasario 16 d. 1918 m. vienu balsu nutarė kreiptis: į Rusijos, Vokietijos ir kitų valstybių vyriausybės šiuo pareiškimu:

Lietuvos Taryba, kaip vienintelė lietuvių tautos atstovybė, remdamos pripažintąja tautų apsisprendimo teise ir lietuvių Vilniaus konferencijos nutarimu rugsėjo mėn. 18-23 d. 1917 metais, skelbia atstatanti nepriklausomą demokratiniais pamatais sutvarkytą Lietuvos valstybę su sostine Vilniuje ir tą valstybę atskirianti nuo visų valstybinių ryšių, kurie yra buvę su kitomis tautomis.

Drauge Lietuvos Taryba pareiškia, kad Lietuvos valstybės pamatus ir jos santykius su kitomis valstybėmis privalo galutinai nustatyti kiek galima greičiau sušauktas steigiamasis seimas, demokratiniu būdu visų jos gyventojų išrinktas.

Lietuvos Taryba pranešdama apie tai vyriausybei, prašo pripažinti nepriklausomą Lietuvos valstybę.

 

Lietuvos atkūrimo signatarai

 

be2c1c5791a98a746fdbd746bc4acfc2461.jpg

 

Lietuvos Valstybės Tarybos nariai, Lietuvos Nepriklausomybės akto signatarai.
Iš kairės į dešinę: sėdi Jonas Vileišis, Jurgis Šaulys, Justinas Staugaitis, Stanislovas Narutavičius, Jonas Basanavičius, Antanas Smetona, Kazimieras Steponas Šaulys, Steponas Kairys, Jonas Smilgevičius; stovi Kazimieras Bizauskas, Jonas Vailokaitis, Donatas Malinauskas, Vladas Mironas, Mykolas Biržiška, Alfonsas Petrulis, Saliamonas Banaitis, Petras Klimas, Aleksandras Stulginskis, Jokūbas Šernas, Pranas Dovydaitis.

 

 

Linkiu geros Lietuvos atkūrimo dienos.

 

Vladimir_Ivanov

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Man asmeniskai, tai geda uz tokia valstybe. Kokia cia svente? Kad renginiu yra? Valio. Koks gali but pasididziavimas lietuvybe,kai zmones vaziuoja i uzsieni uzsidirbti pinigu, kad galetu islaikyti savo seimas, butus ir t.t???

 

 

Tu Lietuvė ar užsienietė? Gerbk šalį kurioje gimiai gal ir gyveni. Yra tokia šalis kokia yra. Jai Lietuvoje nepatinka tai niekas nelaiko keliauk į užsienį ir ten ieškok laimės...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Man asmeniskai, tai geda uz tokia valstybe. Kokia cia svente? Kad renginiu yra? Valio. Koks gali but pasididziavimas lietuvybe,kai zmones vaziuoja i uzsieni uzsidirbti pinigu, kad galetu islaikyti savo seimas, butus ir t.t???

pritariu,koks prezidentas tokia ir valstybe,o isvaziuoja,nes juokas ima,kai gauni ta minimuma uz kuri duok dieve menesi pratempsi,bet yra kaip yra :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

 

 

 

 Norėčiau visus pakviesti vakare 19:00 susirinkti ir paminėti šią šventę prie serverio scenos ir visiems linksmai praleisti vakarą drauge kaip viena didelė šeima. 

- Ivanov

 

 

Dabar aš jau viską mačiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

pritariu,koks prezidentas tokia ir valstybe,o isvaziuoja,nes juokas ima,kai gauni ta minimuma uz kuri duok dieve menesi pratempsi,zodziu ne valstybe,o ....

Gera prezidentė, tai ir valstybė gera

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...