Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Paulius_Sfit

Vasia_Carter

Rekomenduoti pranešimai

Anketa:

 

 

 

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Sfit

 

2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Vasia_Carter

 

3. Situacijos paaiškinimas (išdėstykite viską trumpai ir aiškiai): Free blistai arba neišmanymas savo darbo.

 

4. Žaidėjo padėtis serveryje (Administratorius;teisėsaugininkas;gaujos/mafijos narys)Galite patikrinti čia: čhyterių prižiūretojas, moderatorius, taksi pavas.

 

5. Įrodymai (BŪTINA): Viskas apačioje.

 

6. Ar žaidėjas buvo nubaustas žaidime? Ne
 
Taigi, pasitaręs su NGPT rašau skundą Vasia_Carter, dėl free blistų, neišmanymo ir kenkimo žaidėjams savo sprendimais, remsiuosi savo video, nes kiti nukentėję įkels atskirą skundą.
 
PIRMA SITUACIJA:

Taigi, tuo metu aš buvau The Ballas pavaduotojas ir dėl tokių video gavau direktorių ir mafijų/gaujų blistą.

NGPT taip pat suprato, kad nepakanka įrodymų: http://www.part.lt/perziura/f4045c9796cb2a2dc3e4dc17f06de82881.jpg.

Šiuo blistu jis pakenkė ne tik man, bet ir Mindaugas_Epson, kuris planavo direktorių laikyti ilgiau, bet dėl įspėjimo nusprendė atsisakyti.
 
ANTRA SITUACIJA:

Dėl šio video tai aš patylesiu, nes nėra ką sakyti, nelipo 2 kulkos, kai žmogaus, kuris šaudo net nesimato. Jis galėjo lest per sieną, per kampą ir tos kulkos nelipt, todėl situacija visiškai neaiški. Beto Vasios atsakymas buvo - "Nelipo 2 Spartak kulkos ir poto dar viena". Pagal viską tada dėl šito video Salvis turėjo irgi gauti blistą, nes kaip vasia sakytų nelipo 4kulkos (nesakau, kad video taip pat buvo vertas blisto).

http://sarg.lt/index.php?/topic/283024-salvis_gta/

Pagal tai galima spręsti, kad Vasia sprendžia nuo nuotaikos čytas ar ne. Nes vieną valandą savo sprendimą argumentuoja, kad tiesiog nekibo 2 kulkos, o kai situacija identiška, pingas, aplinkybės, o nekimba dvigubai daugiau kulkų - rašo, kad nepakanka įrodymų.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taigi, šios situacijos vien iš mano pusės, per mėnesį laiko gavau 2 free blistus. Vienoj situacijoj buvau valdžioje, o vasia vis tiek nesugebėjo išsiaiškinti pilnai ir paklausyti kitų nuomonės. Daug žmonių gavo free blistus be manęs, bet tai įkels atskiram skunde. Manau, kad teisingiausia būtų perduoti administracijai spręsti kas bus toliau, nes kai vienas žmogus gauna 2 free blistus per mėnesį, reiškias kažkas yra ne taip.

 

SKUNDAS PARAŠYTAS DAUGELIO ŽAIDĖJŲ IR NGPT PRAŠYMU.

KAIP IR MINĖJAU - TAI TIK MANO SITUACIJOS, JŲ YRA BEGALĖ.

 

PAPILDAU: Aš neturėjau omeny Vasia, kad Salvis nusipelno blist, bet jeigu tam video nepakako įrodymų, tai pas mane tuo labiau. Beto, pingas pas mane dar didesnis, apie 70, todėl net nekalbėk geriau. P.S Situacijų begalė, pažiek į komentarus, todėl sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

DAR PAPILDYMAS PRIE SKUNDO SPOILERY

 

 

 


jis teigia šaukykloje kad žmogus net nebandė pasiteisinti, štai nuotrauką -

6b0a78ca2d3bd646e50ab08e5b00a2c3588.png

 o tema yra sukurta tik prieš 8h, žmogus nėra sėdintis prie kompo dažnai? ir jis gauna blistą?, ar tai sąžiningą, štai nuotrauka kad tik 8h - 9592e2c24d5a64a8f6afe0bb8e3e30b6572.png .

Taipogi ir ši tema -

 

Nėra suteikto šanso,iš kart per 2h užrakino temą.

 

Apskritas inv,bet draugas- 

Šitoje temoje vasia įkišo į blist,bet pats bumeris suprato kad nečytas,o augalijos modas-

ir prisiminkime vasios drauga vasia,kai už panašų video išteisino-

Toliau,manau visi prisimenam video su ziperiu. Jis iš kart sakė,kad bus rip ir pnš,nors nebuvo. Tai koks jis čyterių prižiūrėtojas,jei nenusimano apie čytus?

https://gyazo.com/9861b4a1eb6309fef43c76cf05096bd2

 

Nors jo draugui kalantai buvo tokia pati situacija,ir jam nieko nebuvo.

 

Toliau,kažkada buvo bendrosios mafijų taisyklės(nežinau,kur jos dingo),ir ten buvo aiškiai parašyta,kad draudžiama bugintis į CN mafijos vilos kaminą,o už tai vasia nenubaudė. Jis ten nežino tokios taisyklės,tai koks gali būti prižiūrėtojas?

Manyčiau,tokia pati situoacija (man net nebuvo suteiktas šansas atsakyti į papeikimą)

 

 

 

čia irgi čiuvakas su aim šaudo,nečytas

o čia video kad neįmanoma taip pataikyt:

 

 

Yra ir begale kitų jo pažeidimų,tik reikėtų paieškoti. Manau laikas keisti čyterių prižiūrėtoją,ir duoti ne vienam žmogui,o minimum 2. Nes vienas žmogus gali klysti. 

 

Tiesa,visas serveris žino,kad už Vasia_Carter žaidžia ne vienas žmogus. Tai Justas  ir Robis(šnd sužinojau kad robis),du broliai.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki noreciau as ir pridurti. 

Viska pradesiu nuo savo irgi pirmo blisto t.y  -

 

Mat_New - gavau blist už inv, atejau i serveri pakviete draugas epson i tb, ale pakariaut tik atejom, buvo 2 stulpai ir vienas zmogus buvo isirases mod efektu ale kraujo tipo, ir zmones saude i mane  ir tipo ale man hp nejo, gavau uz tai blist, turejau 5 dienas varkt kad irodyt ponui Vasiai, dar tuo tarpu Buvo Dreamas , su juo kurem visokiausius video ir pan. Pats manau VASIA pameni sita situacija ir nesimazink. Ir dar dekoju Admin_Buneris.

 

Toliau kita pridesiu. - 

 

Tomas_Likeris - Tai pat vakar irgi ale chytinau baisiai, nors video klausinejau visu ir dar Admin_Bumerio sake pats kad nieko tai neirodo, o nuo Vasios gavau bana ir nuo Narusio, 2x Tai nuime viena bana ir dar kita gavau, bumeris iseme is blisto ir nuome ban, tiesiog nemanauu vasia, kad tu to vertas ir dar pav pasijemes taxi, o tuo labiau krc uz ta tema atsakineja 2 ciuvai ale tavo bratkis. 

 

Manau atsižvelksit.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ngpt tai ne prižiūrėtojai, jie prižiūri karus, padeda išrinkti valdžias, bet nesprendžia už mane, as čytas ir kas ne. Visos situacijos skirtingos. Salvis negavo blist, nes video puikiai matosi, kad pataiko ten 3-4, ir paskui po kiek laiko pritupus nusiima šarvai, iš oro šarvai nenusiiminėją, reiškias lagino, tavo video tokių dalykų nebuvo. Nesinervink tu taip.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kadangi mes esam irgi šitoj situacijoj. Pasakysiu nuomone kuri yra mūsu NGPT. Vasia - visu pirma butu puiku ,kad atrašytum kartais ir pasitartum ,nes dabar su savo principais kartais priimi keistus sprendimus. Aš nepeikiu ,kad tu blogas ir t.t viskas tvarkoj, tiesiog kartais reikia

ne vieno žmogaus patarimo;)

Tie tavo juokingi principai nesuvokiami, pats

prisivires košes esi praeitį ir laikai kažkokį piktį. 

 

Žodžiu apie Paulius_Sfit - mums jis rašo jau ne karta, skundžiasi ,kad gauna free blist. O ka mes NGPT? Mes gi niekas, apart prižiurejimu, o visi skundai del vasios keliauja mum, mes galvojam ,kad ne cytas ,o vasia galvoja ,kad cytas. Sakau vasia čia viska sprendžia, nori rašyk skunda, aš nieko pakeist negaliu, nes jis per kietas atrašyti mum, nors norim tik padeti. 

 

Realiai pagal mus abu kartai yra free blist ir dar ne vienas toks, bet kadangi mes nieko pakeist negalim, your choise your life Vasia;)

 

Taika;D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...