Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Kevin_Turner

Benas_Thenus

Rekomenduoti pranešimai

  Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Benas_Thenus

Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: Speed palaikant tokį patį greitį gaudant bėglį kaip ir NRG, nors NRG turint daug geresne transporto charakteristiką negu HPV-1000.

Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:

 

 

Atlikti bandymai:

 

 

 

 

0cf2c6215942469a2a71501d4a7815a9970.png

Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Ne.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu manau kadangi video ikeltas is serverio "zymybes" neapseisim be paprasto atsakymo

 

Kadangi video ilgas ir ten daug visokiu irodymu paaiskinsiu viska dalim.

 

[0:00 - 0:30] Nesimato tomasos greitis, matosi kad as pastoviai spaudineju peles migtuka(paaiskinsiu veliau) kad isvystyciau auksta greiti bei matosi kad as kertu kampus vietose kas duoda man pranasumo.

[0:30 - 0:40] Tomasos greitis sokant nuo tilto 140 o mano 180 

[0:40 - 0:55] Nesimato atstumo tarp manes ir tomasos, atsimink kad buvo didelis greicio skirtumas kaip soko nuo tilto, tomasa nusileido ant 120 o as mazdaug ant 140

[0:57 - 1:20] Nrg ne sanchezas, imant posukius greitis krenta gan greitai kaip matai as greiti nelabai mazinu ir toliau spaudineju peles mygtuka kad vaziuociau greiciau, greiti palaikau 180-195 + - ir kadangi su HPV neina imti staigiu posukiu mano greitis krito maziau, atsiminkim kad as dar kertu kampus dauguma vietose pvz 1:13 tomasa per zolyte ir kalniuka o as tiesiai ant kelio.

1:27 tomasos greitis 187-191 mano 200+

1:25 ir toliau vel nesimato tikslaus atstumo tarp manes ir tomasos, atsimink kad vaziavom nuo kalno (ir mano peles mygtukas) tai as irgi pasiekiau gan didely greiti, jeigu sakai su HP max pasiekt 200, paziurek savo video pats pirmas montazas pasiekiau 218 greiti, paskui vaziuojant i kalna jo greitis greitai sumazejo kaip ir minejau kadangi kiek as zinau tomasa ima staigius posukius, aisku dar kalnas.

2:19 Vel nesimato tomasos greicio, dar vienas dalykas kad krc as bandau isimt posukius kuo veliau kad butu daugiau laiko isibeget, ir vel sitas duoda man greicio pranasuma kadangi tomasa tiesiog kerta posukius ir nesimato kad jis spaudinetu rodiklyte i virsu kaip vaziuoja i kalna o per visa video matosi kad as ja spaudineju todel ir pasiekiu tokius greicius.

 

Daugiau aiskint manau nereikia, likusiam video istorija ta pati, nesimato mano atstumo tarp tomasos vietose, kitur greicio mano ar tomasos nesimato. 

 

Suprantat, ant mocu greicio pagrindas ateina is rodykles spaudinejimo, as uzsimetes savo rodiklyte kad spaudinet i virsu ant pelytes, tai visur isibegeju ir pasiekiu didesnius greicius + kaip ir minejau visur matosi kad kai imu posukius greitis ne taip ir stipriai krenta kadangi juos pradedu imti is anksto, ne taip kaip tomasa.

 

Dar paziurint i tavo "bandymus"

Pirmam video: Solo nuo kalno isvyste 208 greiti o as isvysciau 218, parodo kad jis maziau spaudinejo ta rodiklyte i virsu (tikriausiai turnerio uzsakymu ar ne?) 

 

Antram: Neimanoma atkartoti, kadangi esu kaltinamas "speedu", tai video turetu but su tais paciais greiciais, solo nezinia ant kiek vaziavo. 

Galu gale esi TPK, reputacijos gan geros jei manai kad kaska naudoju paprasyk kad antras asmuo filmuotu mane kad matytusi MANO greitis, ir atstumas tarp tomasos, o tu galejai filmuot tomasa kad matytusi jo greitis bei jo atstumas tarp manes ir sudet video kartu sulyginimui, dabar cia padielka kaskokia vps nes nesimato kada tomasa spaudineja i virsu .

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...