Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukas_Wriht

Gaujoms.

Ar to reikia?  

54 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia?

  2. 2. Ar reikėtų naujos zonos?

    • Taip, reikėtu.
    • Ne, nereikėtų, paargumentuosiu kodėl
  3. 3. Ar to reikia žaidėjams?

    • Taip, reikėtu.
    • Ne, nereikėtu, paargumentuosiu kodėl


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, šioje temoje pildysiu atnaujinimus, kurie gal atgaivintu gaujas.

 

 

1. Kai bumeris padarė atnaujinimą gaujoms, kad kai užpultoje zonoje vyksta puolimas tol kol yra bent vienas gaujos narys zonoje. Zona priskiriama tai gaujai, kuri paskutinė paliko tą zoną. Po šio atnaujinimo gaujoms pagaliau nušvito laimė. Bet, kai dabar kariauja gaujos, pvz: Grove Street nužudo visus The Ballas gaujos narius, ir chate parodo, jog zonoje nebėra The Ballas narių, tai kai visi Grove Street nariai spėja padaryt /tpd, tyčia arba netyčia The Ballas narys įžengia į zoną, tai zona užsiskaito The Ballas gaujai, ir tarp gaujų įvyksta nesusipratimas, susipyksta, arba atsijungią paėme zoną, ir prasideda karai forume. 

Siūlai tai, kad tuo met kai parašo chate, kad nebėra tos gaujos narių, procentai automatiškai užsikrautų.

Palikit savo nuomonę, ir nepagailėkit +rep.

Pridedu: Ir kaip pamačiau, kaip keli parašė. Būtų išimtis, pvz kokia nors gauja išžudo visus kitos gaujos narius, bumeris galėtu padaryt, kad įvažavius VISIEMS gaujoms nariams į zoną, tada kai išmirtu visi gaujos nariai, užsiskaitytu nugalėjusai gaujai zona.

 

NPGT pasiūlymas - Jeigu Grove Street užema zoną ir The Ballas į ją atvažiuoja skaičiuotųsi 3 minutes atbulinę eiga ir praėjus trim minutėm, būtų draudžiama įžengti į zoną, sistema veiktu kaip uždraudimas įeiti į sklypą. Taip pat uždraudimas pradėtu veikti, kaip būtų mažiausiai 5 žaidėjai, nes gaujinių motociklininkai prapis visas zonas gaujai. Ir dar, jeigu žaidėjas miršta su viena paskyra ir jungiasi toj zonoj su kits paskyra, tai jį išmestu iš zonos prisijungusi.

 

 

2. Vietoj zonos "Garažai"

 

bcfc8f79ca1f07d1e39d3ba80133a9e1573.png 6a4787fd85fefafabfdbab2b6ce80dac572.png

 

Tą zoną išimt, ir naują kitą zoną - Barakai. Jos vieta

 

1f55c7a03d4d8cc37069bd9a4a00b00f701.png

 

O kodėl gi keisti? Todėl, nes garažuose nebėra taip ir smagu kariauti, garažai taip, ji yra ir sena zona, bet manau, kad ją reikėtų pakeisti. Barakuose galėtų prigalvoti visokių taktiku, kadangi galės kariauti ant kelio, stogo, ir pnš. Darbinių transportu vietos: 1.

 

2.

 

938d7403ec3ed1a476d906f753763412857.png

 

 

Pavaizduoju procentus, kur jie būtų barakuose :

 

 

e18f6d4189a0656c2489494174dca308517.png

 

 

 

 

 

3. Siūlai padaryti tokį atnaujinimą visiems žaidėjams. Kaip žinome, kurie nedirba gaujoje, įvažiuodami į gaujos pagrindinę zoną, chate parodo, jog tai yra pavojinga zona.

Kai vyksta gaujų karas, kartais prisitrina naujokai, ir gauna ban, tuo tarpu ir mafijų/gaujų blistą už trugdymą.

Siūlau padaryti taip, žaidėjams, kurie nedirba gaujoje, įvažiavius vykstant arba nevykstant gaujos karui į gaujos užimtą zoną, išmesti chate, kad tai yra pavojingą zona.

Siūlau šį atnaujinimą todėl, nes noriu pagelbėti naujokam, kurie ateina į severį ir nieko nesuprato, juk po kiek tai laiko pasikels xp, ir norės įsidarbinti į gaują, o turės blistą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Lukas_Wriht rašė:

Kodėl keisti? Todėl, kad garažuose retkarčiais tekariaujama, bei ji jau yra sena zona, reikėtų kažko taip kaip ir naujo 

Tai koks skirtumas visur pakariaujama , dar kai nori pasiimti 100 procentų, išvis galėtų ir pridėti kokių 50 zonų ,kad ir bet neužtektų tos vietos beveik, bet būtų įdomiau, ir gal dyrikai kariaut tiek netriochintų kai zona po 1-2-3 procentus duotų, ir veiklos būtų, ir manau, būtų noras turėti tą gerą komandą, nes ,kas iš gaujų liko ? vieni dyrikai triochinas, kiti greitai sukrenta, kiti neaktyvus, nebėra taip įdomu gaujuose realiai, kaip ankščiau galėdavai visą dieną laukt veiksmo, kad tik pasišaudyti, ankščiau ,net rangą buvo turėti vertė, dabar višiskai liko nieko, šaudomes gaujuose nežinau dėl vardo sarge ? kurio jau niekas nebeturės ,kad ir koks direktorius būtų geras, nes niekas sarge nepriklauso jau nuo komandos, priklauso nuo "Čheaterių" seni gaujiniai labai ,dėl to skundžias irgi, kad jau nebeįdomu, nežinau, gal geriau pridėkit kuo daugiau zonų ,tam sarge, ir tada sumeskit lygiaverčius priešininkus, kad kažkas dar liktų iš gaujų, arba šalinkit ,nes neįdomu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...