Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukas_Upsider

RADISTAMS

Už, ar prieš?  

48 balsai(-ų)

  1. 1. Jūsų nuomonė.



Rekomenduoti pranešimai

cfb05cd92ca112d79c0d24c6675246a389.png

 

Kalbėjau su bumeriu ir paprašė, kad sukurčiau forume temą, kad sužinot serverio žaidėjų nuomonės apie šitą dalyką.

 

Tai yra kaip ir priedas prie radistų dabartinės veiklos eterio vedimo. 

Kaip žinot realios radijos tokios kaip - m1, zipfm, radiocentras visus savo vedamus eterius įrašinėja į tam tikras laikmenas. Mes irgi turim komanda /radlogas per kuria galima pasižiūrėti visus vestus eterius, bet kaip žinot

San Andreas pasaulis nėra toks technologiškai pažengęs mes neturim jokių šiuolaikinių laikmenų, bet turim galimybę eterius įrašinėti į paprastus diskus kurie puikiai atstoja kitas įrašinėjimui skirtas laikmenas. Kad viskas butu realistiška žaidime siūlau visą šitą dalyką apipavidalinti. Suradau parduotuves kurios yra susijusios su muzika, muzikinių prekių pardavinejimui ar įrašinėjimu.

Spoileris

6cee3c6be0072d4d4015cfc6c6a9e50918.png

7566342fc5e39899d11536591093b06b378.png

07b4edc312f400e29c5fcf29f2c660ff265.png

f223164185ec4556391c8073b786a859549.png

Taigi viso šito principo veikimas būtų toks. Kai yra vedamas eteris už vieną minutę eteryje nuimtu po vieną diską. Tada betkuris darbuotojas, ar darbuotojai galėtų nuvykti į betkurią parduotuvę ir jų nupirkti ( kaina būtų simboliški 1000 eurų) vienu kartu žmogus nusipirktu tik 5 diskus (pirkimo principas būtų paprastas, pie įėjimo parašant komanda /perkudiska, /nupirktidiska, /diskas komanda nėra svarbus dalykas ją galima lengvai pakeisti) juos pristato į darbą t.y užlipa ant darbo pickupo. Visas principas taip ir vyks. Kiekviena parduotuvė tūrės savo įrašymo diskų limitą, kad nebūtų taip , kad visi diskai yra perkami tik iš tos pačios parduotuvės kuri yra arčiausiai. Po 00:00 restarto visu parduotuviu limitai vėl atsistatys.

 

Kam to reikia? - radistai nuo pat serverio pradžios turi tik vieną veiklą eterio vedimas (rašymas), palyginus su kitais darbais tai yra gan neidomu. Todėl su šituo pasiulymų radistai galės šiek tiek pavažinėti, nes dabar kaip žinot mum gali darbiniu mašinų net nebūt, rubrikas galim vest ir būnant bazėje. Padarius šitą dalyką radistai kaip ir visi serverio darbai gaus naudingo važinėjimo, kurį visi darbai jau turi ( NP, GP, Taxi, Reporteriai, Medikai, Mechanikai, Apsauga, TRV, teisėsauga prie viso šito gauna ir pašaudyt) visi darbai be važinejimo neišsiverstu, ir dėlto niekas nesiskundžia, kad reik nuvažiuoti pas klientą ar nuvežti krovinį iš vienos vietos į kitą. Todėl ir manau kad šitas dalykas suteiks radistams tikrai daugiau pliusu negu minusu, nes radistu pagrindinė veikla ir liks eterio vedimai tik dasides šioks toks pavažinėjimas su tikslu, kurio manau šitam darbui tikrai reiktu, plius visa šita įdėją nėra kažkoks sukurtas beprasmins dalykas, viskas turi realų pagrindimą.

 

+ diskai bus kaupiami bendrai jų max galės būti 1000 (1000 eterio minučiu, nes retai per diena yra praleidžiama daugiau) uz 1min eteryje nusiims 1 diskas, iš parduotuvės nusipirks 5 diskai (5min eterio). Jei atsitiks taip, kad diskų bus 0 eteris bus išjungtas ir radistai nedirbs kol nebus surinktas tam tikras kiekis diskų.

 

Nežinau ar visi viską supratot, kas kam neaišku rašom komentarą viską paaiškinsiu, atsakysiu į klausimus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Realiai nesuprantu, kodėl visuose darbuose  pilna atnaujinimu, o radistams dulkės lieka nuo šluotos.... Medikai- pagydymai, vaistinėlės, taxi -nauji automobiliai, atgabenimai "stratum", reporteriai - skelbimu lentos, tplv isvaziuojant lv rate ir t.t. ; Trv gavo bandito kai ir taip jiems veiklos huhhhhh....  o ką pas mus? arba žvejoji arba klubuose sėdi, nes vest eteri po 2-3h kol atsilaisvina neįdomu nėra ką veikti... tai būtų tikrai gerai, kad atsirastu pas mus ši idėja, per tą laiką kol laukiam eterio būtų ką veikti ir gal darbas pats atsigautu serverio atžvilgiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...