Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Saulius_Balamota

Reporterių direktoriaus papeikimas dėl žaidėjo apgaudinėjimo 2019-02-14 VIEŠINAM

Dėl DPKT Sprendimo  

79 balsai(-ų)

  1. 1. Ar turėjo būti nušalintas Reporterių Direktorius Aivarux_Joint už tokius įrodymus, o ne tik gražinti 500m?

    • Taip, turėjo būti nes pakankamai užtenka įrodymų
      51
    • Ne, nepakanka įrodymų
      12
    • Jokios apgavystės nepadarė
      16


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi noriu paviešinti visą informacija apie Reporterių Direktorių Aivarux_Joint kuri buvo gautą ir buvo kovojama dėl teisybės.

Taigi Armis_Inverson (Don_Marius draugo acc) užpildė Direktoriaus papeikimą, buvo parašytas 2019-02-14 dieną apie 18h, nes buvo duotas šansas gražinti laimėtus pinigus (1b). Bet Aivarux_Joint jokių išvadų nepadarė o tiesiog užignorino šį žaidėją.

Kas kaip vyko dėl žvejybos? Ir kodėl buvo rašomas Direktoriaus papeikimas dėl žaidėju apgaudinėjimo?

Kaip pats mačiau savo akimis viskas prieš tai vyko sklandžiai ir be jokių trukdžių kaip buvo Reporterių direktorius išėjas kaip sakomą į pliusą. Bet po kiek laiko vėl buvo pasiūlytą Reporterių direktoriui eiti rybą (pažvejoti) iš pinigų. Taigi jam pradėjo nesisekti ir jis pradėjo pralaiminėti, bet dar iš pradžių kol buvo pliuse viskas vyko gerai atidavinėjo pinigus. Bet po to kaip liko Aivarux_Joint ant 500mln jis pasiūlė eiti rybą iš paskutinių pinigų ir Armis_Inverson sutiko. Tačiau bežvejojant įvyko nesusipratimas Aivarux_Joint pirmą kartą atsijungia dėl techninių nesklandumų, o Armis_Inverson ištraukią žuvį (Starkį 5.161g). Po to laukdami apie 20min, žaidėjas Aivarux_Joint galiausiai prisijungia. Ir pasako kad gavau DDOS ataką (atjungė internetą). Ilgai netrukęs vėl jis atsijungia ir už kokiu 2min vėl prisijungia. Bet Reporterių direktoriui prisijungus buvo įkalbinėjamas atiduoti pinigus arba eiti dar permesti, bet pažaidė gal kokia 1min ir išėjo į AFK poziciją nuspausdamas ESC mygtuką kad atrodytų kad vėl DDOS‘ina ir po kokių nepilnai 5min išėjo iš ESC ir AFK kaip niekur nieko. Po išėjimo Reporterių Direktorius Aivarux_Joint buvo vėl įkalbinėjamas tikrai ne vieną ir ne 2min kad eitų permesti arba atiduotų bent 500mln. Galiausiai (apie 30min) buvo įkalbėtas Reporterių direktorius Aivarux_Joint kad rinktųsi kažkurį variantą ir galiausiai pasirinko permesti antrą kartą su Armis_Inverson. Tada šitie žaidėjai užmetė per naują ir gan ilgai netruko ištraukti žuvis. Armis_Inverson  ištraukė Karosą 1.693g, o Aivarux_Joint (Reporterių direktorius) Lyną 1.436g ir Aivarux_Joint pralaimėjo savo 500mln, o Armis_Inverson Laimėjo 1b (Pinigai buvo paduoti Aivarux_Joint nes kaip žinom Direktoriai negali apgaudinėti žaidėjų (500mln Armio ir 500mln Aivarux)). Tačiau Aivarux turėjo savo nuosavų (jeigu taip galima pasakyti) tik 500mln (Pas Reporterių direktorių buvo rankose dar ir Armis_Inverson 500mln(bendrai turėjo tik 1b)), bet kaip čia atrodys Reporterių direktorius neturintis pinigų? Taip juk negali būti. Po ištrauktos žuvies, kaip abu žaidėjai permeta antrą kartą ir Armis_Inverson laimi pinigus Reporterių direktorius pradeda visus ignoruoti ir niekam nieko neatsako. Dar bandėm sakyti kurie buvo aplink kad gražintų pinigus nes akivaizdžiai pralaimėjo antrą kartą sutikdamas ir pralaimėdamas.

Dėl pirmo karto priekaištų jokių neturėjom nes kas čia žino. Ar internetas dingo (perkrovęs modemą) ar gal kažkas DDOS ataką tikrai paleido tik trumpam. Bet juk antrą kartą tai ištraukė žuvis Armis_Inverson ir juk Aivarux_Joint sutikęs permetė, bet žaidėjas Aivarux_Joint (Reporterių direktorius) pralaimėjo antro karto metimu. Kaip pralaimėjo pradėjo ignoruoti žaidėjus. O kaip buvo dar šansas gražinti pinigus iki kol Direktoriaus papeikimas nebuvo parašytas taip ir nesugebėjo, nes buvo pasakytą jam kaip Direktoriaus papeikimą gaus tai jau pinigu nebereiks.

Bet šitas žaidėjas Aivarux_Joint be jokios baimės kad apgaudinėja (Scamina) žaidėjus ir visai nebijodamas, nes jis kaip ir žinojo kad Direktoriaus posto nepraras tai galvojo praslys paprastai ir niekam nieko gražint nereikės ir savo pinigų nebus praradęs su kuriais kaip pradėjo žaisti rybą (žvejybą (turėjo 1b kaip pradėjo)).

Tai taip ir buvo, Direktoriaus papeikimą gavo, bet dėl absurdiško DPKT sprendimo žaidėjas šio posto neprarado.

 Aivarux_Joint (Reporterių direktorius) direktoriaus papeikime buvo rašęs:

 „Labas, nežinau nežinau.. ką kalbi ir kaip kalbi.. Taigi pradėsiu nuo to kad sakai kažkas DDOS tave, kažkas tave apgavo. Bet palauk sakai turi vaizdo įrašą, ko neįmetei, reiškias neturi, ir bandai kažką prigauti. Toliau sakai rašai per draugo acc, kodėl ne per savo, kodėl nuotraukose nematyti manęs kad metu rybą?

Toliau, imeti nuotraukas kai TS sėdžiu, kaip čia suprast ? :D Čia dėl to kad tą valandą buvau nudosintas ~30 minučių, ir man rodai TemSpeak, buvau perkrovęs kompiuterį, buvau perkrovęs internetą, ir man tai nei pusę puslapių neveikė, nei SAMP. TeamSpeak galėjau sedėti. Nes ten kažkas iš užsienio, nu vienu žodžiu nežinau. Na ir dar, aš net nematau kad mes mestume kažką, matau įrodymų trūkumas tikrai yra, nes be vaizdo įrašo aš net pats negaliu pažiūrėti kaip kas buvo iš tikrųjų, kai puse laiko net nesupratau kas vyksta, iš kur tie pinigai, kas kaip, jeigu aš buvau be interneto kaip ir minėjau apie ~30 minučių. Tai nežinau, neturiu daugiau ką pasakyti, nelabai suprantu tavo nuotraukų kai jos puse teksto rusiškos, prie ko ten ta nuotrauka TeamSpeak, prie ko ten kiti žaidėjai, o ne aš filmuotas. Nieko nesupratau, nepyk. Ate.

 

P.S. dadedu, nei /timestamp net nerodai, tai iš kur ką žinoti visiems žmonėms?“

Spoileris

7f73ae8b9c2d53fc9fb1865cab1bb32c456.png

 

 

„buvau perkrovęs kompiuterį, buvau perkrovęs internetą“ Štai čia šitą vietą pasisakai kad atsijungi galimai ne savo noru o tiesiog perkraudamas modemą „Iš Bumerio sužinojom, kad ne savo noru“ „t.y dingo internetas, nuddosino ar kažkas panašaus“ „Tačiau galėjo ir specialiai modemą perkraut ar kažkaip kitaip internetą atjungt pats“  (DPKT nario žodžiai)

„pusę puslapių neveikė, nei SAMP. TeamSpeak galėjau sedėti“ na taip šitą suprantu nes kaip perkrauni modemą apie 1-5min SAMP tikrai neveikia, o visi kiti tikrai veikia tik čia tavo pasakymas kad išsisukti nuo situacijos kuo daugiau.

„kai puse laiko net nesupratau kas vyksta“ kaip gali nesuprasti kaip kas vyksta? Juk pats žaidi už šitą acc, nebent jau kitas asmuo žaidė, o 2 asmenys per 1 acc draudžia žaisti.

„iš kur tie pinigai, kas kaip, jeigu aš buvau be interneto kaip ir minėjau apie ~30 minučių“ Iš kur tie pinigai?? Tai juk kaip būna off žaidėjas juk neina jam perduoti jokių pinigų. Prisijungęs į žaidimą tikrai matei kad turi tuos pinigus tik čia ant tiek pūti ir pudrini smegenis žaidėjams bei DPKT nariams tai kad ką žinau. Buvo sakoma kad pinigus atiduok ir laisvas bet tu užignorinai ilga laika, kol galiausiai ėjai permesti.

„Per 24h galiu surinkti? Nu truputį mažiau laiko, ir pasistengsiu tada gražinti. Atsiprašau, už tokius nesklandumus.“ Taigi čia tavo žodžiai kaip rašiai DPKT nariams. O prieš tai sakai „iš kur tie pinigai, kas kaip, jeigu aš buvau be interneto“ Tai kam tada pinigus gražinti jeigu tu jų nematęs? Ir iš kur tie pinigai? Juk dabar pasirodo kad Free pinigus atiduodi Armis_Inverson? Tai dabar išeina kad jis tave apscamino?

 

Armis_Inverson žodžiai Direktoriaus papeikimų skiltyje: „Žaidėjų apgaudinėjimas esant direktoriumi. Taigi šiandien naktį žaidžiau su reporterių direktorium Aivarux_Joint po 500mln viskas gerai buvo kol žmogus laiminėjo mano pinigus. Taigi po to man kelis kartus pavyko atsilošti savo pinigus, bet dar kartą ėjome ir klausė kodėl marinuoju žuvį kitaip sakant neištraukiu ir parašiau kad laukiu kol ištrauksi. Taigi direktorius po šitų mano žodžių atsijungė iš žaidimo savo noru nes nebuvo jokio kad rodytų esc. Nes kaip žaidėjas gauna DDOS ataką iškarto žaidėjas neatsijungia ir parodo kad jis išeina į esc o po kokia 10-15s tik atsijungia arba kaip gauna crash. Poto atbėgo Mantas_Trolis ir sako kad jis gauna DDOS ataką, nes ir iš teamspeek‘o dingo. Bet buvo tik imitacija dėl to kad negražinti man pinigų, nes teamspeek‘e sėdėjo jau 32min. Ir pamatęs kad nieko nebus jis po tam tikro laiko (~40min) direktorius vėl prisijungia prašiau kad gražintų pinigus arba permesti per naują ir po ~10min įkalbinėjimo kad galim permesti per naują jis sutiko. Mes permetėme ir vėl laimėjau aš ištraukęs didesnę žuvį. Nes atsijungimas savo noru skaitosi kaip laimėjimas. Bet po antro mano laimėjimo jis po to jau pradėjo mane ignoruoti ir vis tiek nebegražino pinigų. Tai nesulaukęs kad būtų bent gražinti mano 500mln pinigų arba laimėtas 1b išėjau off nes reikėjo vykti į darbą. Grįžęs iš darbo nusprendžiau tikrai nenuleisti rankų ir palikti ramybėje šitą direktorių kad scamintų kitus žaidėjus. Buvo nufilmuotas video, bet žaidėjui buvo pagrasinta kad jeigu nusiūs arba parašys Joint‘ui papeikimą ir numestų video jis gaus DDOS ataką iš jo arba jo draugelių. Todėl video negavau bet tokių įrodymų turėtų pakakti nes ta matosi nuotraukose kaip sutinka.“

 

„Poto atbėgo Mantas_Trolis ir sako kad jis gauna DDOS ataką, nes ir iš teamspeek‘o dingo“ Tikrai taip šitas žmogus tikrai atbėgęs taip sakė, buvo gal kokia 00:13 kažkur.

„Ir pamatęs kad nieko nebus jis po tam tikro laiko (~40min) direktorius vėl prisijungia prašiau kad gražintų pinigus arba permesti per naują ir po ~10min įkalbinėjimo kad galim permesti per naują jis sutiko. Mes permetėme ir vėl laimėjau aš ištraukęs didesnę žuvį. Nes atsijungimas savo noru skaitosi kaip laimėjimas. Bet po antro mano laimėjimo jis po to jau pradėjo mane ignoruoti ir vis tiek nebegražino pinigų.“  - Šitoje situacijoje dėl pirmo atsijungimo buvo išsiaiškinta kad atsijungta dėl techninių nesklandumų tai gali būti DDOS arba modemo (PC) perkrovimas. Taip Aivarux_Joint nesijungė gan tikrai ilga laiką, o prisijungęs buvo įkalbėtas kad permestų. O permetus žaidėjams Aivarux_Joint kaip prieš tai buvo jau sakoma kad jis pralaimėjo ištraukęs vis tiek mažesnę žuvį. Dėl ignoravimo galiu pasakyti tai ką tikrai nemelavo nes jis ištraukęs žuvį po to jau nieko neatsakė į klausimus ir panašiai. Tiesiog jau nebekreipė dėmesio ir tipo kad niekur nieko mėtė toliau kad nebūtų jokio įtarimo. Laimėjo Armis_Inverson bet pinigų neatgavęs ir laukęs beveik 10min bei neiškentęs žaidėjas išėjo tiesiog atsijungė.

 

„Buvo nufilmuotas video, bet žaidėjui buvo pagrasinta kad jeigu nusiūs arba parašys Joint‘ui papeikimą ir numestų video jis gaus DDOS ataką iš jo arba jo draugelių“ – Šita vieta žmogus neatskleidė kas turi video. Tas žmogus buvau aš Saulius_Balamota. Taip man buvo grasinta DDOS ataka jeigu įkelsiu video. Buvo perduotas video į AŽ Kornelijus_Kornis (DPKT nariui) ir Arnas_Max į skype (DPKT nariui) buvau perspėjas kad neviešintų. Bet neištrynus direktoriaus papeikimo ir palikto dar pastovėti kelias dienas man buvo atjungtas internetas kitaip sakant gavęs DDOS ataką 1 dienai nuo kažkurio draugo iš Aivarux_Joint. Tikėjausi kad niekas nesužinos gal ir nesužinojo kad buvo numesti įrodymai DPKT nariam ir galvojau išvengsiu DDOS bet neišėjo.

 

DPKT nariai patys nežino kuria puse palaikyti ir paklausus vienaip jie atsako visai kitaip ir nenori atsakyti į pateiktus klausimus tiesiog dangstydami Reporterių Direktorių Aivarux_Joint.

„Paskutinėj foto matosi "racerisOFF" dar Joint parašė, kad "laukiam racerio", vadinasi planavo atiduoti, tik kažkas papeikimą iškart puolė rašyti.“ - Kornio žodžiai. Prie ko tas Raceris jeigu pas Aivarux_Joint buvo pinigai ir ne Raceris žaidė tą rybą o pats Joint‘as. Bei parašė papeikima kažkur už 18h Pvz: Eičiau su kitu žaidėju iš 100m aš ir parašyčiau Kornis Off laukiam Kornio tai lauktume 24h ir dar nesulauksim, nes kartais Kornis ne kiekviena diena on būna.

„Net neskaitysiu :D Labai daug, tingiu viską aiškinti veltui, be to tai nieko nekeičia. Pasakysiu tik tiek, kad  aš pradžioje, kaip tu dabar, į mūsų chat'ą rašiau, kad turim šalint, bet vėliau buvau perkalbėtas. Tai tiek, ne vienas galutinį sprendimą priėmiau, o kadangi jis jau priimtas, tai sakyk ką nori, jis keičiamas nebus.“ -  Kornio žodžiai. „į mūsų chat'ą rašiau, kad turim šalint, bet vėliau buvau perkalbėtas“ nes tokiu atveju čj buvo pasiūlytas kyšis ar kažkas tokio, gal ne tau o kitam nariui. Nes vienas nori šalinti bet kažkaip perkalbinėjo kitą DPKT narį. Patys jūs nesuprantat ką parašot vienam sms o kitam rašote vėl kitaip.

 

IŠVADA

Buvo parinktas blogas sprendimas DPKT narių. Nes buvo rašoma dalis dėl pirmo atsijungimo bet išsiaiškinus kad atsijungė dėl techninių nesklandumu buvo sakoma jiems kad juk antrą kartą permetė žaidėjai ir vis tiek pralaimėjo bet jie atrašydami į sms teikdavo pirmos situacijos kad atsijungia dėl techninių nesklandumų paslėpdami antrą situacija (antro karto permetimą). Joint‘as jokių pinigų nematęs bet gražint kažkaip turėjo.

TEISYBĖS NEBUVO DPKT nuosprendį padarė ne tokį kokį privalėjo daryti kaip su kitais direktoriais kurie irgi apgaudinėjo žaidėjus, nes tie buvo iškarto nušalinami, o šitas išskirtinis ir nenušalintas nes pinigai gražinti 500m vietoj laimėtų 1b (gražinti pinigai kurių „tipo“ Joint‘as nematė ir neturėjo).

 

Štai visi įrodymai koki buvo pateikti DPKT nariam:

 

VIDEO

Spoileris

Pirmas kartais kaip metė ir atsijungė Reporterių Direktorius Aivarux_Joint

 

 

 

Nuotraukos:

Spoileris

Nusiūsta DPKT nariam: https://imgur.com/a/JMgXuwK

Pateikta įrodymai direktorių papeikimų skiltį: https://imgur.com/a/3FjebSG

 

Buvo papeikime atsakęs kad apie kokius pinigus kalba o štai kaip prašo ar gali atiduoti per 24h surinkęs

Spoileris

8fa26d55d8f0f4e465ddc7104f121a42861.png

 

DPKT nario susirašinėjimas dėl reporterių direktoriaus Aivariux_Joint: https://imgur.com/a/nuWZNJm

 

 

Viešinu nes DPKT narys Kornelijus_Kornis pas save ant sienos buvo parašęs kad viską paviešins bet taip ir nesulaukėm tai tenka man viską parodyti kas kaip. Viešinu dėl to kad gavau DDOS 1d nuo Aivarux_Joint (Reporterių direktoriaus) arba jo draugų. Bei dėl netinkamo DPKT sprendimo.

 

Visas Sarg.lt Personalas:

@Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska @Arnas_Max @Domas_Sliuuzas @Beliunas_Justas @Kornelijus_Kornis @Vasia_Carter @Rolanda_Cherry @Voduf_Cornow @Gytis_Han @Diamond_Domas @Gazas_Berlingo 

 

Galimai nušalino nuo direktoriaus posto su panašiomis aplinkybėmis (žaidėjų apgaudinėjimas) ir šitiems nebuvo duotas joks šansas gražint pinigus: 

@Juozas_Vortex @Erikas_Talant @Miroslav_Mirka

 

Nenustebsiu kad po šito paviešinimo vėl sėdėsiu be interneto :35_thinking::1_grinning:

Kažko tokio ir tikėjaus :1_grinning:

prieš 11 minutes(-ių), Racer_Squad rašė:

Del 1b tiek rasyt? xD Zinai kad tau dabar gerai nesibaigs nuo numo xDDDDDDDDDDD

@Sarg_Bankas Zdarova

@Aivarux_Joint Kaip sakant be drk xDDDDDDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...