Arnas_Drift 80 Parašyta Kovo 24, 2019 (redaguota) Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Po taško dedamas tarpas. Dabar visa gyvenima mane tas tarpas persekios kai žiūrėsiu į g. mod ir č. gaudytojus Redaguota Kovo 24, 2019, redagavo Arnas_Drift Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Robertas_Energy 33 Parašyta Kovo 24, 2019 Kaip seni atrodė? :D bet šitie man patinka :) Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vasia_Carter 18.662 Parašyta Kovo 24, 2019 Na, bent kažkam patinką. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Tonny_Glock 0 Parašyta Kovo 24, 2019 Tu pasižiūrėk išsilieje kažkokie, neišsilietu gal ir nieko butu bet dabar tai ne vps lievi Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Punto_Collins 34 Parašyta Kovo 24, 2019 Prie naujų reikia tam tikro laiko priprasti :D Gan gražūs darbeliai, šaunuolis pasistengei Carteri! Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Valentinas_Kasteckis 702 Parašyta Kovo 24, 2019 (redaguota) prieš 47 minutes(-ių), Vasia_Carter rašė: Kiekvieną kartą taip sako visi. Jau 3 metus iš eilės kuriu forumo rangus ir po kiekvieno naujo išleidimo, visi sako seni buvo geresni. Kitais metais jeigu dar teks kurti naujus, galiu jums garantuoti, kad jūsų nuomonės bus kaip ir visada ir sakysit, kad seni buvo geresni. Duokit šiek tiek laiko, priprasit. ;) O gal kritikos nemoki priimt. Šiaip visi gražūs išskyrus narių šlykštus, labai banalus. Redaguota Kovo 24, 2019, redagavo Valentinas_Kasteckis Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Erelis_Aleksas 153 Parašyta Kovo 24, 2019 Senesni geriau buvo :/ Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
John_Heredity 813 Parašyta Kovo 24, 2019 Nu neblogi, bet narių beryšio, nu aišku mes lieviausi mums baisiausi. :-( Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Gucci_Vaikuzi 279 Parašyta Kovo 24, 2019 man patinka, žiūrisi gan tikrai gražiai. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vasia_Carter 18.662 Parašyta Kovo 24, 2019 prieš 33 minutes(-ių), Valentinas_Kasteckis rašė: O gal kritikos nemoki priimt. Šiaip visi gražūs išskyrus narių šlykštus, labai banalus. Tik nereikia apie kritika tau kalbėti. ;) Nepasakytum nieko, ko nebūčiau jau išgirdęs per tiek laiko būdamas čia. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Giedrius_Hunteris 349 Parašyta Kovo 24, 2019 Geri rangai, man patinka Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Dovydas_Innomine 6.511 Parašyta Kovo 24, 2019 geri Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Obuoli_Baranka 120 Parašyta Kovo 24, 2019 Preview vaizde gražiau atrodo. O dabar išsilieję kažkokie. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Vasia_Carter 18.662 Parašyta Kovo 24, 2019 prieš 1 valandą, Giedrius_Hunteris rašė: Geri rangai, man patinka Dėkui prieš 1 valandą, Dovydas_Innomine rašė: geri ;) prieš 48 minutes(-ių), Obuoli_Baranka rašė: Preview vaizde gražiau atrodo. O dabar išsilieję kažkokie. Identiški. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse
Arnas_Anatomys 1.492 Parašyta Kovo 24, 2019 pas mane tikiuosi parasyta gmod Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis kitose svetainėse