Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mart_Eox

Laikraštis #1

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras, mačiau visi rašo tuos laikraščius sugalvojau ir aš kažką parašyti, nes neturiu ką veikti. Na kadangi dirbu T.R.V darbe, tai pirmas laikraštukas bus apie T.R.V darbą ir T.R.V valdžia ir taip toliau. Nieko nelaukdamas ir pradėsiu.

Kaip aš atsiradau T.R.V darbe

Pradėsiu nuo pradžių, kad patekau per žaidimo atranka. Kaip visi žino, kad per žaidimą paskelbia kur rinktis koks namo numeris ir taip toliau. Pamatęs iškarto nieko nelaukdamas sugalvojau pabandyti save, atvykau į namą ir namas buvo iškart rakinamas. Kaip dauguma žino ta jausmą prieš atranka šioks toks jaudulys, tas pats ir buvo man. Po 7 minučių laukimo atėjo ir mano eilė. Patekau gan lengvai su 2 klaidom. Nieko nelaukdamas iškarto nuėjau ir įstojau į darbą ir pradėjau dirbti. Pradžioj taip buvo sunkoka priprasti, nes nežinojau kur pasikrauti ir taip toliau, bet kadangi valdžia tikrai yra gera, tai man padėjo kažkiek. Pradirbęs 30 dienų supratau tik viena, kad T.R.V nepaliksiu dar ilgai. Tai tiek trumpai.

ngDAI9L.png

Tikslai T.R.V darbe

Kai patekau į T.R.V darbą dar tikslų neturėjau, galvojau padirbsiu ai sau 2 savaitės ir paliksiu, bet dabar galiu pasakyti, kad savo tikslus turiu. Šitoje firmoje tikrai noriu pasiekti pareigas, bet ne tik įgaliotinio, o ir direktorio. Nesvarbu kiek tai užtruks, bet pabandysiu pasiekti, o direktoriaus pareigas tikrai dar ilgai sieksiu, nes yra kandidatų jau po Bobo.

ngDAI9L.png

Nuomonė apie T.R.V darbą

Kiekvienas turim savo nuomonė apie darbą, ir savo mėgstamą darbą, bet čia aš išsakysiu savo nuomonė. Darbas tikrai patraukiantys akį iš pirmo pažiūrėjimo, nepamiršiu, kad ir pelningas, bet čia nesiruošiu rašyti kiek uždirbam ir taip toliau. Darbas tikrai yra puikus, tikrai trūksta daug dar ką įdėti į T.R.V darbą, bet viskas su laiku. Pats darbas turintys šaunu kolektyvą ir pasižymi labai puikiu aktyvumų. Tai tiek trumpai.

ngDAI9L.png

Nuomonė apie dabartine T.R.V valdžia

Pradėsiu nuo direktoriaus ir baigsiu prie įgaliotinių. 

@Bob_Marli Direktoriaus pareigas jau eini 66-dienas, per tas 66 dienas pas tavęs dirbu jau 47 dienas. Apie pati direktorių yra tikrai šauni aišku asmuo yra griežtas, bet toks ir turi būti direktorius. Pagrindine asmens savybe tai griežtumas. Bet manau visi turi būti direktoriai griežti ir prižiūrėti savo firmą 100 procentų pajėgumų. Pats direktorius tikrai nėra aktyvus, bet suprantamas dalykas, kad žmogus dirba ir darbe prie kompiuterio nebus ir nežais Sa:Mpo, bet naktį asmuo visada būna. Kaip sakant naktinis balandis esi. Kaip direktorius tikrai esi šaunus, bet dar trūksta šiek tiek iki 100 procentų tau, nes kartais ir nusileidi darbuotojams kai jie pykstas, bet suprantama gal tada esi Afk režime ir tvarkai forumą. Tai tiek trumpai apie tave T.R.V direktoriau.

 

@Laurynoska_Atv Dirbom kartu ir F.T.B tai jau nuo F.T.B turiu apie tave nuomone, nes ten kažkiek sutarėm. Kaip asmuo esi tikrai draugiškas ir padedantys, bet ir esi griežtas kaip ir Bobas. Esi bendraujantys kas tikrai yra labai puikiai, nes manau pavaduotojas tikrai turi bendrauti su darbuotojais per TeamSpeak programą. Kitas dalykas kaip pavaduotojas šiek tiek esi dingęs, bet tai nėra didelę problemą, nes vis tiek yra vasara ir galbūt nori pabūti ilgiau gamtoje. Paaiškini naujiems darbuotojams kaip kas kur pasikrovimas kur iškrauti ir taip toliau. Tikrai esi puikus pavaduotojas. Linkiu pasiekti ko ir atėjai siekti. 

 

@Roman_Pearce Įgaliotinis vienas iš 3. Savo pareigas atlieki visai neblogai sakyčiau 70 procentu iš 100. Eventus darbuotojams rengi kai tau priklauso pildyti dienos ataskaita, taip suprantama, nes kiekvienas įgaliotinis nori matyti savo ataskaitoj puikius rezultatus. TeamSpeak programoje lankais dažnai ir ten tikrai esi iškalbus žmogus kas tikrai yra labai puiku. Pagrindinė tavo savybė tai būtų bendraujantys kiek buvom TeamSpeak visada kalbi ir kalbi, kaip tau nepaskausta liežuvis tiek kalbėti. Turi tikrai ir tu minusu, bet tai tikrai nėra bėda. Tai tiek trumpai apie tave.

 

@Dark_Troops Žmogus žaidžiantys ne dėl pinigų, va tokius tikrai gerbiu. Įgaliotinio pareigas atlieki tikrai šauniai tiesiog 100 procentų. Kartais esi neaktyvus serveryje, bet kai pradedi nolife tai negali sustoti. Esi padedantys labai viską paaiškini kaip ir reikia naujokams darbe, nes veteranams nėra ko ir aiškinti jie vis tiek žino viską jau. Esi žmogus draugiškas iš visu 3 įgaliotinių esi pats draugiškiausias. Premijas tikrai duodi puikias, kas tikrai yra šaunu. Tai tiek trumpai.

@Jack_Skellington Ir likai paskutinis. Žmogus tikrai esu šaunus su tavim galima pakalbėti apie daug ką. Turi galva, o ne kopūstą ant galvos. Sugalvoti naujų idėjų tau dar nepavyksta, bet viskam savas laikas dar. Įgaliotinio pareigas atlieki puikiai esi pusiau aktyvus. Pradėjai imti neaktyvumus kas tikrai yra liūdna, bet vasara reikia džiaugtis tikrai. Tai tave suprantu labai puikiai kodėl imi neaktyvumus. Įgaliotinis tikrai esi šaunus. Trumpai ir apie tave.

ngDAI9L.png

Nuomonė apie dabartinį kolektyvą

Kolektyvas tikrai nėra puikus kokio galima tikėtis. Tikrai yra ir aktyviu darbuotoju, bet yra ir tokiu kuria pradeda savo isterijas racijoj. Bet dabartinis kolektyvas ką galiu pasakyti yra toks 50/50 aišku dirbti galima, su visais įmanoma ir pakalbėti, bet kai prasideda karas tai jau tikrai yra blogai. 

ngDAI9L.png

 

Ir pačiam gale atsisveikinimas ir taip toliau.

Noriu paprašyti, kad labai nesmerktumet manęs, nes kaip sakant pirmas blynas nelabai prisvilęs. Tai čia tas pats irgi dabar yra. Jei patiks paspauskite patinka mygtuką. Ir dar noriu paprašyti, kad komentarą paliktumėt ir ten parašytumėt kas blogai ir taip toliau. Jūsų nuomonė man labai svarbi, nes nežinau ar verta išvis rašyti toliau bus. Iki kito karto.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...