Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Mantas_Mepka

GUN SHOP // GP IŠKV

Ar reikalinga įdėja?  

31 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikalinga įdėja?

    • Taip
      18
    • Ne
      13


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki norėčiau pasiulyti pasiulymą ginklų prekeiviams nes situacija yra nelygi ir nesąžininga, visu pirma ligoninėje pasihealinsi tik tada kai nėra medikų on, skelbimus pats sau pasiskelbsi tik kai reporterių nėra on, tai kodėl gi ginklų gali nusipirkti kai yra GP on, iškvietimų skaičius visiškai žemas, tai manau būtų teisinga padaryt, kad neeitu nusipirkti ginklų iš GUN SHOPO, kai yra ginklų prekeivių on, tai pagyvintu darbą atsirastu papildomų iškvietimų, arba bent jau padaryt kad ginklų nusipirksi tarkim kad ir nuo 21:00 valandos ar kažkas panašaus, ačiū už dėmesį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Esu prieš, kadangi gp valdžia turi daryti akcijas ar kažką, kad būtų daugiau iškvietimų, o kad du darbai turi tam tikrų privilegijų, tai nemanau kad reik visiems ta patį daryti, nes iš tikro kiek gp išsikvieti dažnai niekas neima iškvietimų ar tiesiog nedirba, tada belieka klubo ginklų dėžės, kurias manau reiktu naikinti, nes iš mafijos/klubų daug kas prisiperka ir nėra aktualu GP visai, nemanau kad ginklų shop reiktu privatizuoti prekeiviams, nes tai iš vis būtų nesąmonė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

pries. tam gun shope vistiek labai mazai kas perka o kai reikia greit ginklu ir GP nors ir dirba bet neima iskvietimo, tai tada ten ir perki. Nemanau kad kazkas labai pasikeistu tai padarius

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...