Eiti į turinį
Brandon_James

NBA PLAYOFFS 2023

Rekomenduoti pranešimai

xLebeb4.png

Sveiki, sugalvojau savo malonumui pabandyti pratęsti diskusiją apie NBA krepšinį, dar tiksliau, NBA atkrintamąsias (seniau šituo reikalu apsiimdavo @Naikon_Glitched, jei neklystu). Įkeliu failą, kuriame galėsit užpildyti savo spėjimus ir pasidalinti (nuotrauka). 

https://easyupload.io/mtyedj

 

vka0oGh.jpg

 

First Round

Nuggets prieš Timberwolves

Serija kaip ir aiški, spėju rezultatą 4-0, nors tikrai nebūčiau nustebintas, jeigu Timberwolves tą vieną pergalę iškapstytų. Šiuo metu rezultatas jau 1-0 Nuggets naudai. Rungtynių nugalėtojas paaiškėjo trečiajame kėlinyje (Nuggets laimėjo kėlinį 32:14), o likęs laikas tik formalumai.

 

Suns prieš Clippers

Viena įdomiausių serijų, nors ir nesu šių komandų fanas. Priekyje šiuo metu Clippers 1-0 ir galvoju, kad čia rimtas pareiškimas pasiimti pergalę svečiuose. Rungtynės buvo atkaklios, todėl tikėtis lengvo pasivaikščiojimo nederėtų. Tikiu, kad Suns pademonstruos maksimalų potencialą turint tokias žvaigždes ir laimės seriją 4-3.

 

Kings prieš Warriors

Ne ką mažiau įdomi serija, kadangi Kings komandoje žaidžia lietuvis Domantas Sabonis. Jo komanda nutildė skeptikus, kai savų sirgalių akivaizdoje laimėjo prieš čempionus 123:126. Norėtųsi, kad Kings rimtai pakutentų padus Warriors ir laimėtų seriją 7 rungtynių eigoje. Komanda neturinti patirties atkrintamosiose, palyginus su Warriors, tačiau tikiu, kad treneris M. Brownas (kuris ankščiau dirbo Warriors trenerių štabe) sugebės nustebinti.

 

Grizzlies prieš Lakers

Jauna komanda prieš vos ne vos į atkrintamąsias patekusius Lakers. Nors ir Lakers laimėjo pirmąsias rungtynes, aiškumo serijoje neatsirado. Pačios rungtynės buvo taškas į tašką ir tik ketvirto kėlinio pabaigoje Lakers sugebėjo spurtuoti ir užsitikrinti pergalę. Asmeniškai, Lebronas mėgstamiausias žaidėjas nuo 2012, kai ir pradėjau sekti NBA, bet komanda labiau priklausoma nuo AD. Grizzlies serijoje neturės pagrindinio centro S. Adams, o tai labai nenaudinga žaidžiant prieš Lakers su AD priešaky, tad spėju Lakers triumfą per 6 rungtynes.

 

Bucks prieš Heat

Įntriguojanti serija, kurios nugalėtoją sunku nuspėti, kai pasireiškia nelemtos traumos. Bucks lyderis Giannis patyrė nugaros traumą, dėl kurios neaišku, kiek laiko negalės padėti komandai. Heat taip pat prarado gynėją T. Herro, kuris į seriją su Bucks tikrai negrįš. Man atrodo, kad Heat demonstruoja visai kitokį veidą, nei matome reg. sezone. Šiuo metu Heat serijoje pirmauja 1-0. Prognozuoju Heat pergalę per 6 mačus.

 

Cavaliers prieš Knicks

Šita serija negali baigtis be Game 7, nes tai labai lygiavertės komandos. Nors Cavaliers teoriškai turi namų pranašumą, bet pralošė pirmąjį mačą. Rungtynės iki paskutinės sekundės, pabaigą sėkmingiau sužaidė Knicks ir dabar pirmauja 1-0. Manau, kad didesnį potencialą turi Cavs, todėl su jais keliauju toliau 4-3.

 

76ers prieš Nets

Daug spėliot čia nėra ko, nors Nets ir galėtų pakovoti dėl 1 ar 2 pergalių serijoje, bet favoritas aiškiau nei aiškus. 76ers laimės seriją 4-1, o šiuo metu kaip tik įsiveržę į priekį 1-0.

 

Celtics prieš Hawks

Praktiškai tokia pati serija, kaip 76ers prieš Nets, ar Nuggets prieš Timberwolves. Poros nugalėtojais turėtų būt Celtics, kurie per 5 ar 6 mačus nugalės Hawks. Prognozuoju vis tik tai 4-1 rezultatą.

 

Padiskutuokim.

Redaguota , redagavo Brandon_James
  • Patinka 5
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šią naktį buvo sužaistos 2 rungtynės, po kurių abi namų komandos pasiekė pergales.

76ers 2-0 Nets

Kings 2-0 Warriors

 

@Viena_Meile Gal ne kiek, kad taip bus, bet čia kaip aš norėčiau, kad būtų :D Daug niuansų, dėl ko gali serijos pakrypti kita linkme. Mačiau, kad Giannis grįš, tai mano spėjimas dėl Heat jau kiek pro šalį. Bet pagyvensim, pamatysim.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Regular Season Smile GIF by NBA

 

Sužaistos dar 3 rungtynės

 

Celtics ir vėl įveikė Hawks rezultatu 119:106. Dabar Celtics pirmauja 2-0, o serija keliasi į Atlantą.

Cavaliers išlygino serijos rezultatą 1-1 ir dabar serija keliauja į Niujorką. Rungtynių kulminacija įvyko antrajame kėlinyje, kurį Cavs laimėjo 34:17 ir nepaliko jokių vilčių Knicks komandai.

Fynikso ,,Suns'' atsitiesė po pirmosios nesėkmės namuose ir sušvelnino serijos rezultatą prieš Los Andželo ,,Clippers'' ekipą. Rungtynių nugalėtojas paaiškėjo likus tik 2 minutėms iki mačo pabaigos, kai ,,Suns'' krepšininkai spurtavo be atsako.

Įdomu ir tai, kad ,,Warriors'' komandos narys D. Greenas negalės padėti komandai trečiosiose serijos rungtynėse po to, kai susilaukė suspendavimo už incidentą su D. Saboniu. Suspendavimas pagrįstas tuo, kad D. Greenas jau yra ankščiau pasižymėjęs kaip nešvariai žaidžiantis žaidėjas.

  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nba Playoffs Sport GIF by NBA

 

,,Grizzlies'' namuose nugalėjo ,,Lakers'' ir išlygino serijos rezultatą 1-1. Memfio komandai nepadėjo Ja Morantas.

Milvokio ,,Bucks'' ir be G. Antetekounmpo sugebėjo pakankamai lengvai įveikti ,,Heat'' krepšininkus 138:122. Serija lygi 1-1.

,,Nuggets'' ir toliau nenuolaidžiauja ,,Timberwolves'' komandai įsiverždami 2-0.

 

Metų treneriu išrinktas ,,Kings'' strategas Mike Brown.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš spėjimuose nesu labai geras, tačiau, noriu, kad Vakarų konferencijos finale susitiktų Kings prieš Suns. Kadangi nuo senų laikų palaikau Durantą, o Kings'uose žaidžia Sabonis, tai būtų labai smagu palaikyti abi komandas ir vis tiek džiaugtis kažkurios komandos patekimu į didįjį finalą. Rytų konferencijos finale, tikiuosi, kad išeis ne stipriausios komandos (ne Bucks, ne Celtics), norėtųsi staigmenos, pavyzdžiui, kaip prieš kelis metus tą padarė Majamio komanda, nuėjusi iki pat NBA didžiojo finalo ir ten pralaimėjusi. Tai tokie mano norai.

Redaguota , redagavo Fokus_Marokus
  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

HXoX68z.jpg

 

,,76ers'' įveikė ,,Nets'' trečią kart paeiliui ir serijoje turi tvirtą persvarą 3-0. Mače netruko išvarymų ir techninių pražangų - iš ,,Nets'' komandos buvo išvarytas N.Claxtonas (2 techninės), o iš ,,76ers'' J.Hardenas (2 lygio nesportinė pražanga).

,,Warriors'' be D. Greeno sugebėjo atsirevanšuoti namuose ir sušvelninti rezultatą 1-2. ,,Kings'' šiame mače atakavo 38 procentų taiklumu iš žaidimo, todėl tikėtis pergalės buvo naivu.

Fynikso ,,Suns'' pasiekė svarbią pergalę svečiuose prieš ,,Clippers'', kurie žaidė be kelio skausmus patyriančio K. Leonardas (komandai taip pat nepadeda P. Georgas). Nors ir be lyderių, bet ,,Clippers'' sugebėjo visas rungtynes kovoti iki galo ir pralaimėjo rezultatu 124:129.

 

,,Celtics'' gynėjas M. Brogdonas laimėjo šio sezono geriausio šeštojo žaidėjo (nuo suolo kylančio) apdovanojimą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...