Eiti į turinį
Greg_Scarpa

[GREGO RUBIRKA] SARG.LT KONSPIRACIJOS: ACT 1: RADISTAI

Rekomenduoti pranešimai

Untitled-1.png

Už nesveiką gfx dėkoju - @Viena_Meile

 

Privėt vsėm, nauja Grego rub(ir)ka apie sargą. Kovosiu už tiesą sarge iki galo!!! Pradėkime nuo to, kad 2022.12.13 sukūriau temą apie galimas radistų aferas sarge, tema susilaukė milžiniško dėmesio ir aktyvumo temoje, peržiūros, komentarai ir visa kita. Tema turi beveik trigubai daugiau peržiūru, nei temos skilties taisyklių tema kuri sukurta kiek daugiau nei 2 metus atgal prieš mano temą. Bet tema buvo užrakinta, kodėl??? Kodėl sargo liaudis nebegali išreikšti savo nuomonės toje temoje? Kodėl man kaip autoriui nebėra leidžiama temos papildyti ir toliau kelti jos populiarumą???

Manau čia viskas yra susiję ir radistai papirko serverio moderatorius, kad tema būtų užrakinta ir po kurio laiko tema netikėtai visai dings. Vadinasi radistai iš tiesų valdo sargą??? Visiems gerai žinomas "Ramybės takas" netikėtai žlugo po nuversto NP direktoriaus ir dabar likusieji ramybtakio nariai tapo paklusnūs radistams???

Visiems gerai žinomas legendinis radistas @Naikon_Glitched mano nuomone yra pagrindinis viso šio balagano iniciatorius, manau jis ir veikdamas per kitus asmenis nuvertė NP direktorių su tikslu, kad radistų galia bei įtaka sarge būtų neginčijama, juk jiems priklauso didžiausia dalis visų sarge esančių turtų (apie tai ir buvau aprašęs savo temoje, kurią prisegsiu apačioje). Kadangi visi brangiausi namai, (galimai ir verslai), automobiliai ir kiti turtai jau nusėdo pas juos ir visiems tai buvo aišku, jiems reikėjo kažkaip toliau rodyti savo galią prieš kitus. Tą ir padarė. Visi namai ir rajonai kurie vis dar priklauso Ramybės takui su laiku bus pervadinti į Radistų nuosavybė. Tikriausiai vienintelis @Edcka_Bmw vis dar bando priešintis ir palaiko Ramybės tako gyvavimą tęsdamas statybas ir keldamas Ramybės tako vėliavas.

Dabartinis radistų direktorius @Lukas_Upsider netikėtai gavo direktoriaus papeikimą dėl taisyklių nesilaikymo ir gavo įspėjimą. Atrodo neįtikima, kaip tokia galinga aferistų kontora kaip radistai galėjo gauti tokį smūgį į paširdžius, juk jų metų metus niekas nelietė. Ir tai mano manymu sudirbo Ramybės takas taipogi per kitus asmenis bandydamas smogti radistams atgal ir grįžti atgal į palankią jiems poziciją, (juk žolė 5 metus pati nesikarpys).

Žlugus ramybės takui forumo moderatoriai tapo pavaldūs radistams??? Ar bus Ramybės tako comeback???

Bus tęsinys kai sugalvosiu ką dar pamalti

 

Taigi tęsinys.

Keli žaidėjai priminė, kad juk vyksta moderatoriaus rinkimai ir labai tiksliai pastebėta, kad užpildė ir dabartinis Radistų direktorius @Lukas_Upsider. Jei jis bus išrinktas naujuoju moderatoriumi, manau bus daug klausimų daugeliui žaidėjų kodėl gavo būtent jis? Kas laukia žaidėjų jei jis bus naujasis moderatorius. Galiu jums papasakoti, kodėl būtent jis gali tapti moderatoriumi ir kas laukia mūsų visų jei tai įvyks.

Pradėkime nuo klausimo "kodėl jis?", jeigu jis tampa moderatoriumi tam būtų ir atsakymas, kad galimai net serverio savininkai yra paklusnūs Radistams ir radistų jėga yra nepalaužiama net pagrindinei administracijai. Juk kaip ir žinome, kad radistams priklauso beveik visas sarge esantis turtas ir jie kontroliuoja visą rinką ir galėtų laisvai sužlugdyti sargo ekonomiką ir taip galutinai numarinti serverį ir žinoma, kad to išvengti savininkai privalės paklusti radistams ir suteikti moderatoriaus statusą Lukui.

Na ir sekantis klausimas, kas mūsų laukia? Visų pirma tai būtų galutinis taškas Ramybės takui, Radistai perimtų viską kas yra likę. Pats radistų darbas iššoktų į aukštumas kaip niekada ir tai būtų pasiekiamas darbas tik išrinktiesiems ir "paprasti" žaidėjai ten jau niekaip nepakliūtų. Jų turimų turtų vertė pakiltų kaip niekada, jokiam žaidėjui jų vilos nebus prieinamos. 

Radistai laisvai reikš savo nuomonę visur kur tik gali ir kokiais tik jie nori žodžiais ir baudžiami jie nebus, nes turės užnugarį ir labai stiprų. Ir manau, kad moderatorius tai nebus paskutinė stotelė, toliau seka globalaus moderatoriaus postas, pasiekus jį atsiveria visos galimybės gauti ir dpkt, o gavus jį ateitis kaip ir aiški. Visi pagrindiniai, kitaip serveryje vadinami "elitiniai" darbai bus kontroliuojami radistų, visur valdžioje bus savi žmonės ir toliau kontroliuos viską serveryje bei forume. Serveryje susiformuos sovietinė valdymo forma - diktatūra. Žmonės neturės jokios pasirinkimo teisės, žaidėjai neteks privilegijų, bus persekiojami ir baudžiami, teisėsauga paklus radistams. Serverio žaidėjų likimas bus žiaurus...

 

Laukite tęsinio

 

P.S. neapsikraukit ;D

 

Redaguota , redagavo Greg_Scarpa
  • Patinka 9
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šios organizacijos išvardinti asmenis nėra tikri vadovai, jie tik pastatyti vadovauti. Tikrasis vadovas kuris pasislėpęs yra - @Rytis_Sandwich jis jiems vadovauja slapčia ir duoda įsakymus. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 51 min., Bige_Murcialago rašė:

Šios organizacijos išvardinti asmenis nėra tikri vadovai, jie tik pastatyti vadovauti. Tikrasis vadovas kuris pasislėpęs yra - @Rytis_Sandwich jis jiems vadovauja slapčia ir duoda įsakymus. 

Šmeištas, tikrų tikriausias šmeištas. Niekam aš nieko nenurodinėjau ir neįsakinėjau (galimai). Visa tavo rašliava yra verta visiško 0 nepateikiant jokių įrodymų. 
O temos autoriui, nekišk nagų kur nereik, gali nudegt. 
#Žėkit savęs

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

sutinku visiskai su sita tema!

bus tikrai nekeista jeigu lukas_upsider gaus moderatoriu naudojantis nelegalia veikla (tikriausiai)

 

ir dar!! pacts lukas_upsider prisipasino jog buvo prisidejas prie sitos naikion sektos (tawo praeitoje damaskavimo temoie) ir pradejo vystiti sia afera. aferoms ne!!!

Redaguota , redagavo Emilis_Jasinskis
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...