Eiti į turinį
Greg_Scarpa

[GREGO RUBIRKA] SARG.LT KONSPIRACIJOS: ACT 2: MODERATORIAI IR PABAIGOS PRADŽIA(?)

Rekomenduoti pranešimai

Untitled-1.png

Už nesveiką gfx dėkoju - @Viena_Meile

 

Sveiki, Gregas vėl grįžta. Per paskutinę savaitę buvo daug veiksmo forume bei žaidime, nes vyko moderatorių rinkimai. Noriu pasveikinti @Deividas_Bayern ir @Brandon_James su naujomis pareigomis. Kad ir kaip man pačiam būtų keista, bet patekau tarp kandidatų į antrąjį etapą, kurio nepraėjau, tačiau jo nepraėjo kaip buvo galvota ir  @Lukas_Upsider. Tai gali reikšti du dalykus, arba teorijos, kad radistai yra aukščiausia ir galingiausia sekta sarge yra netiesa (kuom labai abejoju), arba tai buvo padaryta specialiai, kad nesukelti per daug įtarimų dėl radistų valdžios sarge ir šį kartą jiems "neduoti laimėti" rinkimų (kol kas). 

Antroji dalis ta, kad jau kaip visi matėme, kad Radistų direktorius "prasileido" antrą direktoriaus papeikimą ir jam gali grėsti nušalinimas nuo pareigų. Ar tai reiškia eros pabaigą kaip ir su NP direktoriavimu? Mano manymu, dėl šitų veiksmų prieš radistus atsakomybę prisiima Narkotikų prekeiviai, bei Ramybės takas, kurie galimai kerštauja už nuverstą praeitą direktorių ir bando stoti atgal į savo aukštą ir garbingą vietą. Jei visgi radistai žlugs ir Ramybės takas vėl atsigaus, pamatysime kaip greit kris radistų turimų turtų vertė ir jie neturės pasirinkimo kaip tik greičiau viską išparduoti. Čia ir bus padėtas galutinis taškas įrodantis, kad Ramybės takas yra vis dar nepalaužiama jėga serveryje ir visiškai niekas jiems pasipriešinti neturi jokių šansų. @Edcka_Bmw ar laukia grįžimas į žolės karpymą? Ar Ramybės takas grįš ir toliau valdys sargą? Kas laukia paprastų žaidėjų jei tai įvyks?

Laukite tęsinio

 

Grįžtam su papildymu. Pradėkime nuo moderatorių rinkimų. Manau ne man vienam kilo klausimas, kodėl moderatorių rinkimuose negali balsuoti paprasti žaidėjai? Kodėl viskas vyksta kažkur uždaroje erdvėje, kurioje balsuoja tik sarg.lt komandos nariai? Kodėl paprastų žaidėju nuomonė yra niekam neįdomi? Juk mano manymu ir paprasti žaidėjai turėtų teisę atiduoti balsą už savo favoritą, galbūt žaidėjai nori išreikšti savo nuomonę kokius asmenis jie nori matyti komandoje. Manau neleidimas žaidėjams suteikti rinkimosi teisę ir reikšti savo nuomonę ir smukdo serverį žemyn (nekalbu būtent apie šiuos rinkimus, o apskritai).

 

P.S. Neapsikraukit ;p

 

Taip pat prisiminkime:

 

Redaguota , redagavo Greg_Scarpa
  • Patinka 6
  • Ačiū 2
  • Haha 1
  • Liūdnas 2
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...