Eiti į turinį
Greg_Scarpa

[GREGO RUBIRKA] SARG.LT KONSPIRACIJOS: ACT 3: RAMYBĖS TAKAS 1-1 RADISTAI

Rekomenduoti pranešimai

Untitled-1.png

Už nesveiką gfx dėkoju - @Viena_Meile

 

[2023-05-10 | 22:45:24] * [DPKT] Beliunas_Justas: Lukas_Upsider nušalintas nuo Radistų direktoriaus pareigų už darbuotojų nebaudimą

 

Sveiki sveiki, prisiminkime mano antradienio parašytą sakinį: "Jei visgi radistai žlugs ir Ramybės takas vėl atsigaus, pamatysime kaip greit kris radistų turimų turtų vertė ir jie neturės pasirinkimo kaip tik greičiau viską išparduoti. Čia ir bus padėtas galutinis taškas įrodantis, kad Ramybės takas yra vis dar nepalaužiama jėga serveryje ir visiškai niekas jiems pasipriešinti neturi jokių šansų. @Edcka_Bmw ar laukia grįžimas į žolės karpymą? Ar Ramybės takas grįš ir toliau valdys sargą? Kas laukia paprastų žaidėjų jei tai įvyks?"

Mano spėjimas pasitvirtino, bet ar visa tai ką buvau parašęs išsipildys? Manau, kad taip ir laukia daug permainų serveryje. Nesunku nuspėti, kad prieš ir prasidėjus naujo direktoriaus rinkimams serveris kiek atsigaus ir tai gerai, po 4 metų turėsime šviežiai išspaustą radijo direktorių. O gal jis nebus toks ir naujas? Prie ko traukiu šiuo klausimu? Galimai, kad sekantis radistų direktorius bus ne kas kitas, o Ramybės tako narys. Jei taip nutiktų Ramybės takas vėl būtų galingiausias judėjimas serveryje ir tai būtų amžiaus "comeback". Kaip minėjau praeitoje rubrikoje Radistų turtų vertė turėtų labai kristi, tad manau visi jau laukiame, kada galėsime nusipirkti vilų gerokai pigiau. Būtų labai įdomu išgirsti all-time best Radisto ir Radistų klano lyderio @Naikon_Glitched nuomonę apie šią situaciją ir kokie ateities planai. Ar Radistai bandys kovoti už savo vietą serveryje? Ar Radistų sektai ir aferoms atėjo galas?

Kyla ir kitų klausimų. Ar dabartinis NP direktorius @Giedrius_Gangs priklauso Ramybės takui? Ar galbūt Ramybės takui paėmus radijo valdžią Gangsas bus priverstas atsisakyti einamų pareigų ir perleisti jas Ramybės tako atstovui? Manau, kad taip ir jie nesustos ties tuo, bus bandoma grįžti į pagrindinių darbų direktorių postus ( @Rimvydas_Evil, @Narkotikas_Mafijozas saugokitės) ir perimti sargo valdymą į savo rankas. Nors ir visiems gerai žinomas prekeivis, moderatorius, stipriausias serverio (buvęs) žaidėjas @Domas_Sliuuzas minėjo, kad Ramybės takas jau senai "neegzistuoja". Manau tai tėra bandymas apgauti žaidėjus, kad jie nesuprastų, kad visgi Ramybės takas paslapčia per kitus žaidėjus dirba ir bando grįžti į aukštumas. Manau tai ir įvyks, pamatysit.

 

Kaip visada, laukite tęsinio

 

Mano senos rubrikos:

 

 

 

  • Patinka 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 min., Greg_Scarpa rašė:

@Naikon_Glitched nuomonę apie šią situaciją ir kokie ateities planai. Ar Radistai bandys kovoti už savo vietą serveryje? Ar Radistų sektai ir aferoms atėjo galas?

 

Deja, bet išliekam po kitos sektos vėliava. Apie kurią dar neišrišote informacijos. :10_wink:

 

@Bige_Murcialago :64_zipper_mouth:

  • Haha 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 min., Viena_Meile rašė:

Manau bandysiu perimti Radistų valdžią ir padėti @Naikon_Glitched perrimti serverį į savo rankas, taip pat kaip Realas vakar perėmė rungtynes.

 

Jei tik esi pasiruošęs skirti 1-3b/mėn darbo išlaikymui :100_pray: Ir darbuotojų nebaust 3-4 metus, kol vėl koks kiddas pastebės... Ai nu ir dar su 4-5 įgl metus ar du būt :4_joy: Ir turi mano balsą.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 min., Naikon_Glitched rašė:

 

Jei tik esi pasiruošęs skirti 1-3b/mėn darbo išlaikymui :100_pray: Ir darbuotojų nebaust 3-4 metus, kol vėl koks kiddas pastebės... Ai nu ir dar su 4-5 įgl metus ar du būt :4_joy: Ir turi mano balsą.

O aš galiu pašalint jūsų šutvę ir perkurti RADISTUS! KARTU SU PAVADUOTOJU @Greg_Scarpa PRIEŠAKY

Redaguota , redagavo Viena_Meile
  • Ačiū 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...