Eiti į turinį
Ignas_Club

Elektroninės cigaretės

Rekomenduoti pranešimai

Nuomones apie isticka 30w ir 50w. Normaliai argumentuokit, nebulit dalbasai renkantis postus ar siaip tingintys atsakyt :) aciu

siaip jei rda neimsi ateity, tai uzteks, su atlanciu ar subtank uztenka ( bandziau, max 25w duodu ir zjbs). Nu ir talpa batarkiu. (30w 2200mah, 50w 4400mah)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Elektroninės cigaretės tas pats šūdas kaip ir paprastos vistiek kažkuo kenkia. Elektroninės cigaretės klaidingai pristatomos, kaip sveika alternatyva rūkymui ir kaip sveikatai nekenksmingas būdas padėsiantis mesti rūkyti. 2012 m. Prof. Christiana Gratziou atliko eksperimentą, siekiant išaiškinti koks trumpalaikio elektroninių cigarečių vartojimo poveikis sveikiems žmonėms, taip pat turintiems plaučių problemų.

32 savanoriai, iš kurių 8 buvo niekada nerūkę ir 24 įprasti rūkoriai išbandė elektronines cigaretes. Kai kurie jų buvo sveiki, kiti turėjo astmą, arba LOPL (Lėtinę obstrukcinę plaučių ligą).

Pavartojus elektroninę cigaretę 10 min visiems buvo atliekamas spirometrijos testas (Spirometrija, oro kiekio ir greičio matavimas įkvėpimo ir iškvėpimo metu)

Buvo pastebėta, kad VISIEMS vartojusiems el. Cigaretę ženkliai padidėjo oro strauto pasipriešinimas (kitaip sakant kvėpuoti pasidarė sunkiau):

1. Nerūkantiems pasipriešinimas pakilo nuo 182 iki 206 procentų vidutiniškai ir tai laikoma rimtu padidėjimu

2. Rūkantiems, nuo 176 iki 220 procentų

3. Astma ir LOPL sergantys nepatyrė ženklaus padidėjimo

 Prof. Christiana Gratziou patikino, kad netvirtina ar elektroninės cigaretės yra mažiau, ar daugiau žąligos nei įprastos. Tačiau patvirtina, kad elektroninių cigarečių naudojimas iš karto ženkliai pablogina žmogaus įkvėpimo ir iškvėpimo galimybes.

Traukta iš interneto

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

nelaikys dienos, man 20w istickas kai su draugeliais budavom tik tris valandas laikydavo (pastoviai garinant). Imk 50w, išeis dar koks revoliucinis kaitiklis, kuris reikalaus 50w ir neturėsi su tuo... Mano manymu istickas 30w laimi tik dydžiu, tas tai mažas tikrai ;)

Man istickas 30w 25 doleriai iseitu, 50w 30 man rods ar kiek, tai zinai :D. Stpdv reiks 50w imt
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...