Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Raimaa_Runy

Gabenimas į kalėjimą.

Ką manote?  

285 balsai(-ų)

  1. 1. Ką manote?

    • Padarom!
      266
    • Nenorim.
      19


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kaip sakė mūsų naujasis TPK Khalis_Monro "S.W.A.T būrys nepasižymi kažkokia ypatinga veikla, kuri traukte trauktų naujus serverio žaidėjus prisijungti prie mūsų būrio." Todėl mes gan aktyviai galvojam įvairiausius pasiūlymus, kaip šį, tikrai nuostabų darbą, paversti daug patrauklesnį ir įdomesnį. Veždamas į kalėjimą nusikaltėlį, prisiminiau mūsų retai naudojamą Enforcer šarvuotį ir į galvą atėjo gan neblogi idėja, tačiau nežinau, ar tai galima įgyvendint, bet aš vis tiek pasiūlysiu ir pažiūrėsim, kaip seksis.

 

Mano pasiūlymas: Padaryti tokią sistemą, kad visos teisėsaugos sritys suveža nusikaltėlius į kalėjimą, bet dalį jų (atsitiktinę tvarką) sumestų į kokį kitą, mažesnį kalėjimą ar kamerą (sėdėjimo laikas visada būtų tas pats, jis nesustotų ir nesikeistų), tuomet, kai tame kalėjime ar kameroje būtų per mažai vietos, S.W.A.T nariams išmestų kokį nors užrašą, kad reikia tuos kalinius pergabenti į pagr. serverio kalėjimą LV mieste (juk teisėsauga vis tiek gali darinėti tuos visus vartus) o ten viduj, padaryt kokį nors PICK UP, kur mes tuos kalinius galėtumėme paleisti, realiai esmė panaši, kaip apsaugos konvojaus. Pervežimai būtų vykdomos su Enforcer automobiliais ir SWAT arba PD palyda, kad viskas įvyktų sklandžiai.

 

Su laiku, galėtumėme šią idėją išvystyti iki idealios sistemos, kad mafijos ir gaujos nariai galėtų suorganizuoti savųjų pabėgimą. Turėtų užpulti enforcerį, sudėti bombas ant durų, atrišti savus žmones ir išvažiuoti. Bet čia manau vėliau galėsim tai dar labiau apgalvoti. Organizuoti pabėgimą galėtų tik tuomet, kai yra vežamas/vežami gaujos ar mafijos nariai.

 

Tikrai bus tokių, kurie rašys ir sakys, kad tai yra neįmanoma ir pan, kad Bumeris nedarys ir t.t., bet gerai pagalvokite ir palaukite, galbūt ir padarys, o tada visi džiaugsitės pamatę šią versiją po kelių mėnesių. Taip pat, daug kas anksčiau, prieš daug metų sakė, kad mano siūlomas SWAT VAN (tankas) nebus įdėtas į serverį, taip pat visi neigiamai žiūrėjo į mano pasiūlymą įdėti SWAT būriui šaudantį sraigtasparnį, bet idėjos buvo įgyvendintos, žinoma jos buvo lengvesnės, bet tikiuosi, kad ši, sunkesnė sistema, po kurio laiko bus įgyvendinta. O dabar, balsuojam ir paliekam savo pastabas ir naujas mintis komentaruose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Neblogą, mintis. Bet manau, kad galėtu padaryti na pavyžiui. Ten kai nuveži jei jis labai nusikaltelis buvo pvz 100Star. Tada sestu i kamera kur užtrenktos duris butu negalėtu vaikščioti ir t.t tik lova butu tuoletas :D 2 lova 2aukštas|Lovos. Tie kurie turėtu 100star. 99star sestu i pagr.Kalejima.Tad už.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...