Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Kaire_Koja

Gaujos.

Gaujoms būtini atnaujinimai  

56 balsai(-ų)

  1. 1. Ar jų reikia ?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Netempsiu gumos ir išdėstysiu viską, ko šiai dienai tikrai reikia gaujoms, kadangi šiai dienai padaryti atnaujinimai sudaro nepatogumų tiek vienai tiek kitai barikadų pusei.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Panaikinti tą atnaujinimą, kad vieną zoną užimti galima tik kartą ir pakeisti ją paprasta taisykle forume. 
Dažnai yra tokia situacija, kai ginant zoną procentai užsikrauna vienai gaujai, o ją laimi kita - tuomet laimėtojų gaujos valdžia turi važiuoti į kitą zoną, ją užimti ir tik tuomet gali užimti laimėjusią zoną. 
Kariaujant vakar, atsitiko taip, kad „Grove Street“ gauja neturėjo tik plovyklos ir jos pulti negalėjo dėl to, kad prieš tai ją gynė. Tuomet reikėjo, kad „The Ballas“ gauja pasiimtų kurią nors zoną, tuomet „Grove Street“ gauja ją pasiima vėl ir tik tada galėjo pulti plovyklą. Taip, išeitis yra, tačiau kol užsikrauna kitos zonos procentai, kol per naujo susirenkame - sugaištame labai daug laiko ir abiejų gaujų nariai pradeda atsijunginėti ir karai prarandą kokybiškumą. 

Pasiūlymas: Siūlau panaikinti tą draudimą pulti zoną tik vieną kartą ir ją paversti tiesiog kaip gaujų taisykle.
@Rolanda_Cherry, @Vasia_Carter - čia jau prašymas Jums. Jei Bumeris išgirs mus ir sugebės panaikinti ankščiau padarytą atnaujinimą, padarykite taisyklę, kad tą pačią zoną galima pulti vieną kartą. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Kaip jau kartą siūlė NGPT narys @Lukas_Kalanta - padaryti komandą /puzkrauti. Procentų užsikrovimas - neturi prasmės. O juolab, kai kažkuri gauja atiduoda savo procentus kitai. Kad pasiimti bent 4-5 zonas, užtrunka virš valandos. Ir šiaip, koks tikslas gaujose stovėti prie procentų ir laukti kol jie užkils ? 
Net jei taip yra padaryta, kad kol procentai užsikraus pralaimėjusi gauja galėtų pasitvarkyti komanda, tegul /puzkrauti veikia sekančiai: 
„Grove Street“ gaujos direktorius / pavaduotojas naudoja komandą /puzkrauti 
„The Ballas“ gaujos direktoriui / pavaduotojui išmeta GUI lentelę arba parašo tekstą chat'e:
„Grove Street“ gauja nori užkrauti procentus iš karto. ir pasirinkimai - LEISTI / NELEISTI. Na arba kažkas panašaus. To tikrai reikia. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laukių Jūsų nuomonės ir pritarimo - @Nesvarbu_Greitis @Lukaz_Rule @Suktas_Lapinas @Agnius_Tropec @Lukas_Kalanta @Nike_Eisma

 

 


GS4LIFE

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Tony_Smoke rašė:

Aš esu teisėsaugos žmogus, bet vistiek šituos dalykus suprantu ir žinau kaip visa tai nervina. Aš esu visapusiškai už. Bei noriu pridurti gal iš viso nereikia jokios komandos nei laukti tų procentų, tiesiog kai zona paimama automatiškai ir užkrautu sistema, ar gi negeriau būtų? Čia mano nuomonė.

Labai gerai irgi būtų, kai jau paskelbia kad nebėra priešininkų iškarto to ir zona, nes dabar būna visokių kurie ir su dviem acc ir etc.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kol gaujos susirenka, užsiima pozicijas, kol atvažiuoja, praeina nemažai laiko, o stoviniuoti ant mašinos, prie procentų ar zonoje bereikalingas laiko švaistymas, o jeigu dar reikia laukti kol drk/pav atsiiminės zonas kaip yra paaiškinta pirmąjame pasiūlyme tai tikrai nepatogu. Kaip kažkas minėjo, galbūt išties išsivalius priešus iš zonos, procentai automatiškai ateitų laiminčiųjų pusei ir nereiktų laukti kol jie užsikraus. Visiškai už !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...