Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Afigenas_Mantas

Jefro_Grand

Rekomenduoti pranešimai

Gaujos/mafijos nario Vardas_Pavardė sarg.lt serveryje: @Jefro_Grand

Kokią taisyklę žaidėjas pažeidė?: Kenkimas valdžios atstovui admin komandomis. Žaidėjas yra The Ballas gaujos pavaduotojas, todėl gina savo gaujos narius šaudamas man mute, kad jo žaidėjai kurie naudoja neleistinas modifikacijas, nebūtų baninami. Dangstymas kitaip sakant.

Pridedu: Kalbi kažką apie senus laikus? Galim pakalbėt tada atvirai. 2016 metai, tu esi Cosa Nostra direktorius, prieš tave turėjo gauti valdžia Paulius_Sfit, bet atsisakė ir pasiemė Aurimas_Reader (2vt kandidatas). Jau nuo tada buvau spardomas ir sutryptas visiškai, kad net atsisakei direktoriaus, o kai tau niekas nepadėjo, tu per /s atsiprašei visų tropekiniu. Ir kas tave sudaužė tada? Pats Robertas_City pas kurį tu pabėgai 2018 metų vasara, kai aš buvau Cosos direktorius, o jis Imm pavas, jau tada pats pabėgai pas tuos, kurie tave suspardė. Tai tau man rodos geriau nekalbėt, nes lakstai per mafijas/gaujas kaip kokia prakliata škura. Tai kas čia labiau išsiliejęs į tą žaidimą man labai įdomu, kai randu laiko, tada ir isijungiu šį žaidimą. Dabar kai padedu Mantuxx'ui, tai dažniau tenka prisijungti. O šiaip nebloga gyvenimo istorija savo tiek tu tiek Airidas_Krc parašėt. Buvau perėjęs pas jus į jūsų puse? Iš kur jūs čia ištraukėt man tik įdomu xd Kai ateidavau pas jus į ts, tai čia perėjimas skaitosi? Gal ir neblogai. Airidai, tau turbūt mažiausiai apie dviveidžius reiktu kalbėt ar ne taip? Tavo cleo krautuvėlė pilna visokių shit atsiprašant, keylog'u. Danka tavo draugelis belekoks buvo nuo neatmenamų laikų, kartu klubuose jūs ten užaugot, o kas buvo paskui? Tu keyloga jam imetei ir pavogei žaidimo paskyra, forumo paskyra ir dar užpildei kažkada į direktoriu kad gautu drk blista jis. Tai apie kokius mes čia dviveidiškumus kalbam? Susimastykit jūs patys, pažiūrėkit nors kartą į save, o ne į kitus. Barise, gal tik taip atrodo tau kad mes isilieja baisiai į šitą grajų, bet aš tai žvengiu iš tokių tragikomedijų kaip va Jefro ir Airis. Visada smagu paskaityt iš kokios jų perskaitytos knygos mokykloje istorija.

Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]:

 

9120e4ad873981743f5e09869921e3e9103.png

/info lentelė:

 

6dc1cd02fab590c68806b56ce50ceafe778.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas Domantai,

pirmiausia norėčiau, Tau padėkoti už tokį gražų skundą skirtą man. Dabartinė situacija labai sudėtinga, man nepatinka kad tu ir tavo šistiorkos per kiekvieną karą užblokuojate visiškai bereikalingai, man ir mano darbuotojams tai įgriso. Tave turbūt kaip asmenybė šiame serveryje geriausiai pažįstu, nes kažkada buvome labai geri draugai, vos gaudamas spaudimo, matydamas kaip mano gauja nupučia jus visus nuo žemės paviršiaus, pradedi juos baninti su minimaliais įrodymais, kas iš tiesų yra žiauru ... Ir pradedi karą ne žaidime, o forume. Grįžtant į 2015 - 2016 metus, kai visi normalūs ir tikrai patyrę asmenys, daužydavo tave be pasigailėjimo, o dabar po 3 - 4 metų iš savęs bandai primest kažkokį tai dievą, kai visi geriausi daužytojai paliko šį projektą ir niekas nebegali tau pasipriešinti. Tikrai verta susimastyti apie tai ... Turbūt būdamas kariuomenėje pasigyrei savo pasiekimais virtualiame gyvenime. Esi tikrai įdomus žmogus, kai serveryje viską prarandi, tampi niekuo vertu, atbėgi į mūsų pusę ir prašai pagalbos, kai mes tau ją suteikiame, tu vėl pabėgi į kitą pusę, nežinau, nežinau, siūlyčiau šiek tiek atvėsti nuo šio projekto ir padaryti pertrauką, nes šis serveris tave veikia psichologiškai ir tikrai ne į gerąją pusę.

Dabar pereikime prie tavo kaltinimo, sakai kad ginu savo gaujos narius šaudamas tau mute, kad mano darbuotojai kurie naudoja neleistinas modifikacijas, nebūtų baninami ir taip juos dangstau. Gerai, dabar nueikite visi į atsibaninimo skiltį ir pažiūrėkite visus asmenys, kurie gavo nuo Afigenas_Mantas banus, ir pažiūrėkite kokie tai įrodymai :D:D Nors geriau numesiu juos čia, tikiuosi unban prižiūrėtojai jų nepaslėps. @Arnas_Max @Diamond_Domas

 

(Nepakanka įrodymų, atbanintas)

(Žmogus buvo užbanintas už c-bug, nors jis nei vienos kulkos neiššovė, jis tiesiog tupinėjo su c raidė ir šaudė į juos)

(Aš tiesiog apakęs, kas čia per įrodymai, kurioje vietoje jis čia naudojo neleistinas modifikacijas?)

(Nepakanka įrodymų, atbanintas)

(Žmogus buvo užbanintas nes trenkė iš alkunęs, wtf?)

(Čia iš vis net nerasta įrodymų)

(Pirmasis video kuriame užteko įrodymų, kas būtų įdėtas į blistą, bet dar nežinoma unban prižiūrėtojo nuomonė, visko dar gali būti)

Tuom ir baikime šį atsakymą, nesuprantu tavo skundo esmės, buvai atmutintas po 1 - 2 min. @Vasia_Carter, kariaukime ne forume, o žaidime, ne kas daugiau užbanins žmonių ir paims zoną, o kas sąžiningai pasiims zonas ir valdys 100 proc. Geros dienos.

Linkėjimai bachūrams : @Lukaz_City, @Matas_Ammo, @Lukis_Bagdonas, @Douglas_Costa, @Endijs_Dzamal, @Vygantas_Taspats, @Jupis_Eik, @Robertas_Gang, @Edvinas_Barise, @Sajanas_Ronaldas, @Airidas_Krc, @Franklin_Haze, @Tautvydas_Macionis, @Gangsteris_Vaikas, @Gintas_Ohyea, @Pablo_Narkaman, @Lukaz_Rule, @Kofe_Dragger @Auris_Verossa @Miroslav_Mirka, @Amadejus_Amd, @Manggy_Supreme, @Mantis_Royals, @Nierka_East @Peety_Vood Ir visiems kitiems.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kas čia per skundas ;ddddd nusivalyk ašaras, kad spaudimo gauni. Jefro tau numete temas. Banini visus, belei baninti. Ir, kaip matosi, nepakanka įrodymų. Gavai free mute? Rašyk admin papeikimą, o ne skundus kažkokius beverčius, kuriuose matosi, kad free banai. Iš 20 banų 2 pakanka. Nežinau, susimastyk. Man atrodo čia tau reiktu ta skunda rašyti, dėl darbuotojų nepriežiuros. Ir neprakaituok taip dėl to žaidimo, nes jau baisiai tave jis veikia. Ateini į kitą pusę ir prašai pagalbos, o po to spjauni į veidą, stumi ir primeti dieva? Pagaliau suprask koks esi ir kodėl tau nenori padėti daug žmonių. Nesuprantu iki šiol, kaip tau ten dar keli normalus daužytojai padeda, kaip jie pasiema valdžia, visada atmazini arba, net nepadedi. Eik va geriau mane 24/7 pastebėk ir laikyk nuoskaudas, kad direktoriaus blisto neišpirkau ir realiai džiaugiuosi, kad nepirkau, nes pažiūrėk koks esi. Susimastyk žmogau ir mažiau forume kariauk.

 

Papildau: O tu pankas ir neblogas, tiki tuo danka, kaip nežinau kas. Visų pirmą keylogų kažkokių kuriuos tu čia trauki iš xz kur - nėra. Danka pripiso proto, kad žaidimo acc nukėliau? Ir nesistebiu, kad prišnekėjo nesąmonių. Nes, kaip ji pasiunčiau n*, nes nesąmonęs šneka ir varo už akių, kas jam beliko darytis, nes niekas jo niekada nemėgo ir nemėgsta. Eik bumerio paprašyk, kad patikrintu logus ir pamatysi, kad gyvenime nesu prisijungęs prie jo acc, kuri jis ir taip pirko. Dėl forumo? Sena istorija. Yra davęs man savo forumo acc, kad užpildyčiau direktoriaus papeikimą, nes pats danka yra beraštis. Paklausk Pukio, nes jis tada pamenu dar ts buvo ir tau pasakys, nes atsimenu dar Pukio žodžius "Danka pats papeikimo su LT raidėm neparašytu. Kas parašėt? Ar, kaip ten" Nepasikeitė forumo, pradėjo varyt ant manęs už akių, tai ir gavo karma bičas. Žaidimo paskyrų niekada nesu jo nuvogęs. Anaiptol, jis čia yra tas, kuris gavęs acc ant daužymų, nuiminėdavo saugumus. Mažiau varyk ir tikėk tuom danka, nes kam reikia, tas ir žino apie ta danka viską. O tu afigenai, žmogus kuris irgi su pyzdintu acc, nekalbėk man apie keylogus, nes čia tu tik toks vienas, kuris belei mala be įrodymų. Taip ilgai galvojai ką atrašyti, kad tik dabar redagavai tema? Baisu. Neturiu tau ką ir pasakyti, primeti kažką, bet nekažką. Apie pusęs? O, ką neteisus aš? Tu pažiūrėk, kartais ne su tropekiniais sėdi? Kartais ne pas mane ts sedėjai ir visi tau padėjo, kaip cn drk būvai? Tai apie ką tu bazarini. Išviso pasiemiai cn valdžia prieš savus, kurie tau padėjo. Gavai blist ir atėjai prašyti milų. Nežinau, susimastyk ir nebeburk kažkokių tai nesąmonių, nes tik vemti norisi paskaičius tavo nesąmonęs. Drįsčiau teikti, kad esi panašus labai į ta skudurą danka, nes šneki, belei šnekėti. Kalbat apie žaidimo įsijautimus? Kaip tu dar vpš apie tai drįsti rašyti? Kartais ne tu čia įsijautęs? Drk blisto neišpirkau - apsiverkei. Pradėjai mane filmuoti, stumt, o po to dar galvoji, kad tau padėsiu? Tu gal juokauji? Prakaitofkę tai esi įmušęs tik tai tu. Vos gavęs spaudimo nuo tb, pradedi visus free baninti, kad tik zona paimtum. Tai apie kokį prakaita mes kalbame? Nežinau, ką tau ir pasakyti daugiau. Susimastyk, nes pats žinai koks esi tik nenori pripažinti. Dviveidis? Pala, pala. Kaip ten su merlium buvo? Gavai drk blista, aš neišpirkau - apsiverkei. Išpirko merlius ten su Izaoku susimete ar, kaip ir toliau prieš ji kariavai ar ten jam nepadėjai. Tai kuris čia tas dviveidis? Nežinau, susimastyk, nes ką tu man tik gali prikišti, tai tik, kad direktoriaus blisto neišpirkau. Mažiau rašyk nesąmonęs, kurios tau ateina iš galvos, nes tik nuėjas į "city gaujinių" ts, apie tavo dviveidiškumą galima išgirsti labai daug.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...