Modva_Ruba Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Busi projekto ekspertas? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kenji_Yamamoto Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 ramybės takas aukščiau už bumerį ir jušką jau? pzd pzd, kas čia vyksta Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Sliuuzas Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 daug, labai daug prašauta 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Khai_Offline Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Sąmokslo teorija 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Joes_Dream Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalis GALIMOS tiesios, dalis sąmokslo teorijos. Kas liečia mane, jau minėjau jog aš jo neplanavau gauti, tiesiog mano optimistiškumas nenusileido, taip kad stengiausi. Mano įvaizdis yra suterštas jog greitu metu man būtų kokių nors šansų grįžti į komandą. Kaip ir minėjo Emilis, aš taip pat prieš rinkimus kontaktavausi su Tautrimu, bet ne su klausimu ar galiu grįžti į komandą. Mano klausimas buvo ar JO AKYSE aš turiu šansų grįžti į komandą, ar neesu pasišiukšlinęs prieš patį savininką. Atsakymas buvo pozityvus, gavau žalią šviesą ir paskatinimą pildyti, bet pažadėti nieko negalėjo nes VISKAS PRIKLAUSYS NUO KOMANDOS. Tai yra logiška. Komanda renkasi su kuo jie nori dirbti, demokratiškai. Tavo pasisakymai apie 'Ramybės taką' daugumai nuskambėjo ganėtinai juokingai, turbūt dėl priežasties jog tu juos apibūdinai kaip kokią sektą, kuri ruošiasi užkariauti pasaulį :D Logiška padėti savo draugams, bet asmeniškai nemanau jog viskas vyksta taip kaip tu aprašei. Nebe tie laikai jog direktorius būtų taip paprastai 'duodamas draugams', taip lengvai pro pirštus nepraeis, taip kad nemanau jog kažkas imsis to. Labai didelė dalis šio rašinio konteksto yra sąmokslo teorija, kurios tikslas yra skątinti negatyvumą bei pasipiktinimą situacija, kuri nėra bloga. 5 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Mantas_Mepka Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 @Arnas_Anatomys Jus net neįsivaizduojate ką mes planuojame, bus daug ašarų daug kraujo, jus tik palukėkite o kaip užuominą palieku mano ir Anatomio profilio nuotraukas :) 21.00 į np. 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Nokis_Pinokis Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 (redaguota) prie myror buvo gereuse Btw kas nori į triukšmo taką pm Redaguota Balandžio 19, 2020, redagavo Nokis_Pinokis 2 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Gintaras_Senna Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Manau, kad įdomiausias niuansas šioje situacijoje yra tas, kad laikai save tvarkdariu ir tvirtai tiki, jog buvai (esi) vertas moderatoriaus pozicijos. Tu sieki, o jei galėtum, padarytum taip, kad visi rinkimai būtų viešai skelbiami, o publika pasirinktų jiems palankiausią ir geriausią variantą. Tiesa, pats save vadini žodžio galia, tačiau savo giliausias mintis nusprendei išreikšti prisidengęs anonimo kauke. Tu trokšti rinkimų proceso skaidrumo, tačiau pats nesi šios idėjos šalininkas, nes nepaisant to, ką parašei, vis tiek tiki savo būsima sėkme ir nenori jos paleisti vėjais atskleidęs savo tikrąjį vardą. Apie ką mes čia kalbam? 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Href_Mafs Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 seni tu detektyvas Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Kestas_Smaukauskis Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Didžiuojuosi būdamas Ramybės Tako nariu 5 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...