Jim_Profaci Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 (redaguota) prieš 4 minutes(-ių), Black_Umo rašė: Sakysiu prie ko buvau as: tipo bob_marli, atv, bidden prikaluse RT? XD Kentas perleido Marli, Marli. Biddenui, o tau nzn kas. As net geriau zinau. Gi nuo Kento gavimo trv drk dar. nebuvo rinkimu apie tai ir rase jis. Redaguota Balandžio 19, 2020, redagavo Jim_Profaci Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Sliuuzas Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 prieš 5 minutes(-ių), Black_Umo rašė: Sakysiu prie ko buvau as: tipo bob_marli, atv, bidden prikaluse RT? XD nesvarbu kas ten kam perleido, bet esmė, kad direktorių gavo Karolis_Kent, o vėliau jau ten pasidalinot Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Jim_Profaci Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Ką tik, Black_Umo rašė: Marli biddenui? Pasidomek geriau ;) Ai gal maisau, svarbi pradzia buvo, o ne kas toliau buvo. Kas ten ejo pizdu man neidomu. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Ricardas_Kairiukstis Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 prieš 12 minutes(-ių), Black_Umo rašė: Pajebat man ant tu jusu ramybtakiu, still game. Per daug jau aukstinat ta kluba Mums patiems aukštinti savęs nereikia, viską padaro tokie žmonės kaip šis, kuris sukūrė šią puikią istoriją. Mus atsimins visi :) 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Matas_Ammo Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Trv gang ne klubas? Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Matas_Ammo Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 prieš 13 minutes(-ių), Black_Umo rašė: Nu pričiom čia šita kiši? Ar buvo kalba bent apie tai kunige? "Matas_Ammo yra du-xas visose srytyse" by trv gang discord kanale Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Svan_Gan Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 aš 2xas Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Domas_Sliuuzas Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 prieš 16 minutes(-ių), Svan_Gan rašė: aš 2xas ohoho Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Lukas_Emp Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 (redaguota) Kiek žinau armija irgi ramybės takui priklauso? Redaguota Balandžio 19, 2020, redagavo Lukas_Emp 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Viena_Meile Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 prieš 3 valandas(-ų), Zodzio_Galia rašė: Taip pat ramybės takui priklauso ganėtinai įtakingi žmonės, tokie, kaip Beliunas_Justas, Karolis_Kent Niekad nepasakojot kažkaip ;// @Beliunas_Justas @Karolis_Kent Ok, aš neilgai žaidžiu tam projekte, bet apie tą ramybės taką dar tokių va palevų tai niekad negirdėjau :D 3 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Johny_Shark Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 ILLUMINATI CONFIRMED Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Karolis_Kisss Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 karantinkes degradavimas Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Jonny_Amino Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Visi čia apie ramybes taka, bet didžiausia korupcija vyksta tarp #InvalidGang'o... Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
John_Heredity Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 kad ir kas temos autorius, bet įžvelgiu vieną stokholmo sindromas. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Arvydas_Owned Parašyta Balandžio 19, 2020 Dalintis Parašyta Balandžio 19, 2020 Cirkas išvaževo, bet klaunų kaip visada pasilieka. Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...