Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Emilis_Evil

Mafijų sistemos pakeitimas

Ar pritariate?  

179 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariate?

    • Taip
      160
    • Ne
      19
  2. 2. Leisti klubams kariauti su mafijomis?

    • Taip
      137
    • Ne
      42


Rekomenduoti pranešimai

Esu įsitikinęs, kad ši idėja bus kontroversiška, tačiau noriu išgirsti kitų nuomonių ar bent pradėti kokią nors diskusiją. Nesu išskirtinai patyręs mafijozas, tačiau žaidžiau kai mafijas valdė Ian_Shaw, Fungus_Dude, pačiam teko rinkti kelis mafijų direktorius ir turėti daug diskusijų su kolegomis apie mafijas. Gal ir esu senas runkelis, bet priimčiau pasikeitimus, skatinančius veiksmą žaidime.

 

Apie pačias mafijas:

Siūlau pakeisti pačių mafijų konceptą. Mafijų darbą /info lentelėje prirašyti prie "Mafija" eilutės (taip, nauja eilutė) arba perkelti prie "Klubai", tai reikštų, kad žaidėjas gali dirbti, tarkim, taksistu ir būti Cosa Nostra mafijos dalimi (taip pat ir klube, apie tai vėliau). Taip paskatintume į mafijos gyvenimą įžengti likusią serverio dalį, neverstume jų palikti esamą darbą. Papildomai padaryti šiuos pakeitimus:

 

  • Palikti mafijų direktorius prie /direktoriai, kontroliuojami NGPT ir DPKT.
  • Palikti panašią priėmimo, rango ir komandų sistema (įgaliotiniai, /d ir taip toliau)
  • Sutrumpinti minimalų direktoriavimo laikotarpį iki 7 dienų (argi koks nors direktorius šiais laikais pasiryžtų išbūti aktyvus mėnesi?), supaprastinti paskyrimo sistemą.
  • Leisti dažniau keisti pavaduotojus (paskatintų prisijungti oponentus). Galbūt pasvarstyti apie sistemą, kur įgaliotinis galėtų turėti leidimą tapti 'pavaduotojumi', jeigu abu valdžioje atsijungę (kaip ir sudėti eiliškumą mafijoje).
  • Padidinti karo metu vogiamų pinigų sumą iki 20 milijonų per valandą. Suteiktų iniciatyvos sumokėti išpirkos, užsidirbti kariaujant. Jeigu kita mafija įvykdys kontraataką, pinigai savaime sugrįš, o direktorius paremtų /mgfondas.
  • Direktorių juodojo sąrašo netaikyti mafijos galvoms, tiesiog dėti mafijų/gaujų juodąjį sąrašą.

 

Apie klubus:

Leisti klubams būti užimtiems, ar pulti mafijas su /kuzimti (pridėti mafijoms /kuzimti). Jeigu mafijozas turi klubą, prioritetas tenka kariauti su klubu, nebemato mafijos racijos, nebegali užsidėti jų skino karo metu.

 

Apie teisėsaugą:

Šiek tiek (gal netikslios) istorijos. Seniau, kai konkurentai kariavo su anti-konkurentais, dauguma teisėsaugos nuėjo į anti-konkurentus ir po karų kankindavo priešininkus juos tyčia gaudydami, dėl to pačių savininkų nurodymų visai teisėsaugai buvo uždrausta turėti klubą. Seniau net nebuvo VDB, teisėsaugos ar mafijos juodųjų sąrašų. Dabar situacija kitokia, turime kur kas daugiau įrankių.

 

Pasvarstyti galimybę leisti teisėsaugininkams priklausyti mafijai ar klubui. Jeigu abi mafijos turi teisėsaugos atstovų, kova egzistuotų, bet ir dabar ji neišvengiama (pažiūrėkit į FTB, spėju dauguma originaliai buvo mafijozai). Kartais geriau leisti situacijai naturaliai nusistovėti nei bandyti ją sukontroliuoti jėga, kaip tik įdomu turėti vidinę politiką ir strategiškus įsidarbinimus. Galima įtraukti bausmę už tyčinį kenkimą priešininkų mafijai. Pavyzdys: teisėsaugininkas yra Cosa Nostra mafijozas ir pasodina penkis Immortal, nei vieno Cosa. Žaidėjas patenka į juodąjį sąrašą, jei kas netingi pabūti detektyvu. 

 

Pažeidimai, padaryti mafijoje, lieka mafijoje. Žaidėjas, pagautas sukčiaujant karo metu, gauna tik mafijų juodąjį sąrašą. Dirbdamas teisėsaugininku: patenka tik į teisėsaugos juodąjį sąrašą

 

Grobimai, bankai ir kita teisėsaugos veikla skaitoma prioritetu, todėl žaidėjai atstovautų teisėsaugą (vėlgi, nematytų mafijos racijos).

 

Dėl informacijos nutekėjimo:

Neskaitant naturalių esamų sprendimų, manau verta atgaivinti discordą, esantį forumo dešinėje. Galėčiau sukurti modifikaciją/discord bot'ą, kuris pagal tavo darbą paskirtų tave į atitinkamos mafijos kanalą, tad nebūtų įmanoma kitoms mafijoms matyti/patekti į juos.

 

Gal pavyks išgirsti savininko, DPKT, NGPT, mafijos krikštatėvių nuomonę. Gal siūlau nesąmone, tiek to, surizikuosiu. :12_slight_smile:

@Admin_Bumeris @Beliunas_Justas @Kornelijus_Kornis @Domas_Sliuuzas @Salvis_Gta @Mantuxx_Downhiller @Vasia_Carter @Narik_Pavlik @Bryan_Wade

 

Svarbu: prašau komentuoti argumentuotai ir be įžeidimų. Jeigu prisidėsite, pasistengsiu jūsų įdėjas įtraukti į šį pranešimą.

 

Idėja nėra visiškai originali, autorius gal norės prisistatyti

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Joo, šiuo metu situacija sarg.lt serveryje nėra pati geriausia. Dauguma mafijozu/gaujiniu sėdi normaliuose darbuose,nes visiems atsibodusi ta pati rutina, bet su tavo įdėjom, manau tikrai būtu cool, tikrai norėtusi ir teisėsaugai daugiau pakariauti, o ne tik dėlioti starus. Klubai.. klubai jau seniausiai mire, todėl neprašol būtu išmeginti ir tavo versija, galbūt klubai daugiau atsigautu nei mafijos?:35_thinking:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai už, kaip ir kalbėjom pakeisti mafijas, kad būtų kaip klubo principas dirbant darbe galėtum priklausyti kokiai mafijai ir taip tikrai daugiau žaidėjų įsitrauktu į mafijos karus ir pabėgtu nuo žaidimo rutinos kaip vien iškvietimų rinkimas ir panš. Taip pat šis pasiūlymas labai atgaivintu visus darbus, nes manau dagelis pastebi kai prasideda mafijų/gaujų karai efektyviai atsiranda darbo ir visiems darbams kaip. Taksistams - vežti žmonės iki bazių, Medikams gydyti žaidėjus, kad greičiau grįžtu į karą, Prekeiviams - ginklų, narkotikų pardavimas karo metu reikalingas, teisėsaugai  - daugiau darbo gaudyti nusikaltėlius kurie turi narkotinių medžiagų ar daro nusikaltimus ir taip pat daugiau veiksmo gautu nuo mafijų su grobimais, o ne tik ratus važinėti ir ieškoti ką nubausti. 

 

O klubai kaip žinome senai iš jų 80 procentų visada yra nuperkami laikyti pinigus /kfondas arba jos pardavinėti lengviau, kad mažiau įrodymų liktų ir tokių klubų laikymas tik žlugdo kitiems klubams kariauti ar atsidaryti naujam klubui. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...