Vasia_Carter Parašyta Gruodžio 29, 2024 Dalintis Parašyta Gruodžio 29, 2024 Pamačiau, kad šioje skiltyje labai tylu ir nusprendžiau sujudinti šiek tiek. Sugalvojau sukurti trumpa tačiau vaizduote lavinanti konkursą žaidėjams. Manau tikslas labai aiškus ir nebus sudėtingas, dalyvauti gali visi sugebantys bent šiek tiek papasakoti istorija ir pateikti tai žodžiais forume. Laikraštukas gali būti sudarytas iš įvairiausių naujienų serveryje, interviu, aprašymų, ar tiesiog išgalvota istorija susijusi su SARG.LT serveriu. Gali būti aprašytas kaip pavyzdukai pateikti apačioje, galima sukurti visiškai unikalu niekam nematyta, viskas priklauso nuo jūsų lakių fantazijų. Taisyklės Laikraštis turi būti aprašytas vykstant šio konkurso metu. Negalima kopijuoti kitų teksto. Laikraštukas privalo sudaryti pakankamai žodžių, kad būtų galima vertinti. Privalo būti bent 2 skirtingos skiltis. Negalima įžeidinėti, keiktis, šmeižti kitų žaidėjų. Pavyzdys kaip jūsų laikraštukai gali atrodyti, tačiau neprivalo, galite sukurti savo struktūra ir gauti papildomu taškų ! Prizai: 1st - 24 Valiutos ir $50.000.000 2nd - 12 Valiutos ir $20.000.000 3rd - $100.000.000 Laikraščius kelti kaip atsakymą į šią skiltį. 7 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Titas_Soprano Parašyta Gruodžio 29, 2024 Dalintis Parašyta Gruodžio 29, 2024 (redaguota) TheSixthGear - INTRUDER Po 8 metų pertraukos į laikraščių skiltį grįžta tuo laikmečiu didelio susidomėjimo sulaukęs ir abejingų nepalikęs žurnalas, kuriame apžvelgiamos SARG.LT transporto priemonės - TheSixthGear! Sugrįžimui pasirinkau apžvelgti neseniai atsiradusį automobilį, kuris serverio žaidėjams buvo pristatytas kaip 2024 m. kalėdinė dovana: prieš jūsų akis - INTRUDER. Deja, pačiam neteko garbės savo garaže turėti šios, iš pirmo žvilgsnio senos ir neįdomios transporto priemonės, bet turėjau progą praleisti šiek tiek laiko už šio automobilio vairo ir dabar apžvelgsime, kuo šis automobilis sužavėjo, o kas, mano nuomone, galėtų būti tobulintina. Techniniai parametrai Intruder - keturduris automobilis su gana ilga ratų baze ir kiek neįprasta galine kėbulo dalimi; Įkvėpimas žaidimo kurėjams sukurti šią transporto priemonę atėjo iš tokių automobilių kaip Acura/Honda Legend; 1986-1991 Mercury Sable; 1982-1986 Toyota Camry ar 1990-ųjų Subaru Legacy; Automobilis varomas galiniais ratais; Maksimalus automobilio greitis - 165 km/h; Benzininis variklis; Degalų bako talpa - 70 litrų benzino (galima papildomai montuoti dujų įrangą) Iki 100 km/h šis automobilis įsibegėja per ~4.28 sek. be NOS sistemos ir per ~2.48 sek. su NOS sistema; Degalų sąnaudos - ~0.1 l/km važiuojant maksimaliu greičiu ir ~0.08 l/km važiuojant 100 km/h greičiu; Iš tiesų, mane labai nustebino šio automobilio kėbulas, kuris nėra įprastas akiai ir matomas serveryje kiekvieną dieną. Taip pat, matant juokingas degalų sąnaudas galima teigti, jog degalų bako + papildomo dujų baliono užteks tikrai ilgam laikui, nesvarbu, kokiais greičiais važinėsite su šiuo automobiliu - degalinėje jūs nebūsite dažnas svečias. Įsigijimo ir atstatymo kaina Taigi, kaip jau buvo minėta įžangoje, šis automobilis serverio žaidėjams buvo pasiūlytas kaip 2024 m. kalėdinė dovana, tačiau jos nupirkimas ne kiekvienam buvo prieinamas - reikėjo įvykdyti keletą užduočių ir savo kišenėje turėti 200'000€ - tiek kainavo šis automobilis, kurį įsigyti buvo galima prie San Fierro mieste esančios Kalėdų eglės. Kaina, žinant dabartinę serverio ekonomiką - juokinga, bet šiuo atveju kaina visiškai atitinka kokybę. Šios transporto priemonės minėtoje vietoje jau nebėra, ją šiuo metu įmanoma nusipirkti tik iš privačių asmenų - pasidomėjus, kokios kainos vyrauja šių automobilių rinkoje, buvo pastebėta, jog jos svyruoja nuo 10 iki 15 milijonų eurų (mašinos rida nesiekia nei 10 kilometrų). Turbūt nemaža dalis žaidėjų šią mašiną laikys visiškai nenaudojamą ir bandys ją parduoti brangiau ateityje, bet gatvėse galima pastebėti žmonių ir važinėjančių su šia transporto priemone - jos vertė taip pat turėtų būti nemaža, jeigu automobilio rida pasieks dešimtis tūkstančių. Atsitikus nelaimei ir susprogdinus ar paskandinus Intruder, jos atstatymo kaina sieks 2000€ - 10 procentų naujo automobilio vertės. Vairavimo pojūčiai ir saugumas Nors automobilio išvaizda imponuoja, kad jis bus gana lėtas ir vangus, tačiau nustebau atsisėdęs prie šio automobilio vairo. Lygiame kelyje automobilis begėjasi tikrai neblogai (žr. techninių parametrų skiltį), panaudojus NOS ir rankinį stabdį, su juo galima pasismaginti posūkiuose ir parodyti savo vairavimo įgūdžius trim šalia sėdintiems keleiviams. Automobilis gana nuspėjamas, dėl savo nedidelio galingumo jį galima lengvai suvaldyti. Deja, bet nusivyliau Intruder galimybėmis bekelėje (smėlyje, žolėje) ar statesnėse įkalnėse - dėl galinių varomų ratų ir mažos galios, automobilis juda labai lėtai. Situacija kiek kitokia, jeigu kliūtis bandoma įveikti su pagreičiu - problemų nebelieka, tačiau svarbiausia nesustoti, kitaip pajudėti bus labai sudėtinga. Taip pat nusivyliau ir stabdymo galimybėmis - važiuojant maksimaliu greičiu ir nuspaudus stabdžio pedalą iki dugno, automobilis stoja labai vangiai. Pabandėme ir šio automobilio atsparumą smūgiams: važiuojant maksimaliu greičiu ir atsitrenkus į sieną, automobiliui lieka 718/1000 gyvybių. Jeigu važiuojama 90 km/h greičiu ir trenkiamąsi į sieną, lieka 852/1000 gyvybių, automobilis neužgesta ir galima tęsti kelionę iki artimiausios taisyklos. Automobilio tobulinimas Šią transporto priemonę, kaip ir daugelį kitų, galima tobulinti po „WangCars“ esančiu garažu. Automobilio tobulinimo galimybės tikrai plačios - galima keisti spalvą, tobulinti variklio dangtį pridedant papildomas ventiliacijos angas, keisti duslintuvą, šviesas, pridėti papildomų elementų ant stogo bei bagažinės, keisti slenksčius, ratlankius, įsidėti hydraulinius amortizatorius, patobulinti audio sistemą, įsidėti NOS sistemą. Išvados Intruder - vidutinės klasės transporto priemonė, su kuria galima linksmai pasivažinėti lygiais, bet vingiuotais keliais kartu su draugų kompanija. Automobilis turi nemažą kiekį tobulinimo galimybių, mažas degalų sąnaudas ir gerą pagreitį. Automobilio nevertėtų rinktis kelionėms bekele ar kalnuotomis vietovėmis, tačiau jis puikiai tiks nukeliauti iš taško A į tašką B mieste. Prieš tai apžvelgtos transporto priemonės: ◘ Infernus - https://sarg.lt/index.php?/topic/267280-thesixthgear-infernus/ ◘ Sultan - https://sarg.lt/index.php?/topic/267602-thesixthgear-sultan/ ◘ Majestic - https://sarg.lt/index.php?/topic/267949-thesixthgear-majestic/ ◘ Sentinel - https://sarg.lt/index.php?/topic/268810-thesixthgear-sentinel/ Už paskolintą tr. priemonę apžvalgai dėkoju @Aringas_KotletaitisAčiū, kad skaitėte, Titas Soprano Redaguota Gruodžio 30, 2024, redagavo Titas_Soprano 22 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Erikas_Bmwfan Parašyta Gruodžio 29, 2024 Dalintis Parašyta Gruodžio 29, 2024 Labas, Esu Erikas_Bmwfan serveryje žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmieji įspūdžiai projekte nebuvo saldūs, kadangi reikėjo laiko suprasti projekto virtuvę, kas kaip vyksta ir t.t. Būsiu labai originalus, bet pirmasis darbas buvo medikai. Sakykim taip, jog nieko ten nenuveikiau, nes nelabai ką ten tuo metu ir supratau. Pati žaidimo pradžia buvo klajoklio tipo, nes nebuvo tokio ir nuolatinio aktyvumo. Būdavo pažaidi mėnesį, dingsti mėnesiui ir tokia raida pastoviai mane sekė. Iš medikų į teisėsaugą, vėliau mafijos/gaujos, ir galų gale klajoklio režimas išsijungia ties ginklų prekeiviais. Tuo metu išdirbti viename darbe 2 mėnesius buvo ne taip ir lengva. Tačiau prabėgus porai mėnesių vėl aktyvuojasi niekam tikęs klajoklio režimas, vėl šlaistausi po darbus, nerandu sau vietos po saule. Po metų pertraukos įvyksta sugrįžimas į prekeivių gretas. Esu labai dėkingas buvusiai to meto valdžiai už pirmą įgaliotinį aplamai. Vėliau sekė ~500 dienų maratonas prekeiviuose, kurių metu buvau ir pavaduotojo pareigose. Viso labo tik 5 mėnesius trūko mano valdymas. Iš prekeivių nepabėgau, bet pakeičiau pusę, t.y dabar jau narkotikų prekeivis. 3 mėnesiai čia, toliau prasideda neaktyvumas, galų gale projekto palikimas ~2 mėnesių laikotarpiui. Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimai, buvau įtrauktas į kandidatus, tačiau 2 vieta nėra pergalė, kurios siekiau. Nepaisant to, grįžau į ginklų brigadą. Pusmečiui praėjus, vėl to paties darbo rinkimai, tačiau aš ir vėl lieku antras...nieko nepadarysi, važiuojam toliau. Apie 10 mėnesių užtrukau, tačiau likau nieko nepešęs, tiksliau nepasiekęs tikslo tapti ginklų prekeivių direktoriumi. Tolimesnėje eigoje įsidarbinau į tolimųjų reisų vairuotojus, bet ir ten neužsibuvau, nors pasiekiau maksimalų rangą. Ir būtent čia įvyksta tas momentas, kai ieškau darbo, kuriame galėčiau pasiekti valdžią be rinkimų, nes puikiai buvo matyti, kad kiekvienuose rinkimuose aš lieku ant ledo. Buvo išbandytas ir taksi darbas, tačiau tai tebuvo laikina stotelė belaukiant atrankos į reporterius. Taip, pagaliau ji įvyksta, įsidarbinu pas pasaulėlį World, viskas labai smagiai klostosi, kolektyvas bendraujantis, padedantis įvairiais prašymais. Laikui bėgant, rangas kyla, direktorius sugalvoja perleisti pareigas pavaduotojui. Būtent iš jo gaunu įgaliotinį, kas man asmeniškai buvo didelis žingsnis tikslo link. Dabar nepasakysiu tiksliai, kiek laiko naujas direktorius išsilaikė pareigose, tačiau tas ilgai netrūko, jis buvo nušalintas. Mintys tuo metu buvo pakreiptos į rinkimus, jų detales. Palaikymo sulaukiau netikėtai daug, ko ankščiau nebuvo ir tokia pašalinių reakciją į mano šansus tapti sekančiu reporterių direktoriumi buvo leidžianti suprasti, kad pagaliau tai greičiausiai įvyks. Anketą parašiau mokydamasis iš savo buvusių anketų, kurios nebuvo matomai geros, jose buvo labai daugžodžiaujama ir viskas pilstoma iš tuščio į kiaurą. Šį kartą aš pasistengiau to nebedaryti, surašiau pagrindinius aspektus, kas leistų DPKT komandai suprasti mano kėslus ir tinkamai susiformuoti nuomonę. Rinkimai trūko visą savaitę, tas periodas buvo iš dalies varginantis, bet man labai pasisekė, kad mokslai buvo vykdomi iš namų, tai galėjau sau leisti pažaisti daugiau (nuotolinio mokymo metu vyksta tik 40% visų pamokų, kurios vyksta gyvai). Rinkimų rezultatai džiugina, tikslas pasiektas, dabar belieka sėkmingai disponuoti reporterius ir toliau leisti darbui klestėti bei uždirbti nemažas sumas. Rytoj bus praėję 4 mėnesiai nuo mano įsidarbinimo į reporteriuse. Šiuo metu mano direktoriavimas jau lipa į antrą mėnesį, reikalai klostosi progresyviai. Komanda sustatyta, žinoma, sunkoka palaikyti darbuotojų skaičių tokį, kokio galbūt norėčiau, bet negalima to reikalauti, kai situacija ir nedėkinga ir žaidėjų skaičius bent jau kol kas tai nedžiugina. Aišku, reikėtų tikėtis, kad bent kažkiek žaidėjų padauges, ypač kai dabar įvedamas karantinas daugelyje savivaldybių. GL HF 1 11 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Ginas_Sprite Parašyta Gruodžio 30, 2024 Dalintis Parašyta Gruodžio 30, 2024 (redaguota) Redaguota Gruodžio 30, 2024, redagavo Ginas_Sprite 19 2 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Sweet_Brother Parašyta Gruodžio 30, 2024 Dalintis Parašyta Gruodžio 30, 2024 (redaguota) Turbūt serveryje pradėjau žaisti jeigu gerai pamenu 2014 metais, tik žaidžiau ne su dabartine paskyra. Tuo metu buvo sunku patekti į darbus su pakvietimu nes buvo be galo daug norinčių dirbti. Pirmasis darbas su pakvietimu buvo Taxi. Taxi ll firmos valdžia darė atranką forume iki STOP, pavyko patekti, antrą apklausą taip pat buvo sėkminga. Tai pirmieji darbo su pakvietimu xp buvo būtent taxi. Nuo 2014 iki 2023 daug laiko buvo nežaista, arba žaista tarpais. Tada po poros metų pertraukos pradėjau vėl žaisti 2023 rudenį. Pirmos aukštesnės pareigos buvo turbūt mechanikų kolektyve 2023 gavau pirmą kartą įgaliotinį. 2024 kai nušalino Lukas_Kalnietis išėjau į Ginklų prekeivius, ten taip pat buvau įgaliotiniu iki kol sujungė ginklų bei narkotikų prekeivius. Prekeiviuose pradirbau iki liepos mėn panašiai. Vasara kaip žinom dauguma neturim laiko žaisti, apleidau SAMP'ą iki rudens. Grįžęs įsidarbinau į mechanikus. Neilgai trukus gavau įgaliotinį, po to pavaduotoją ir tada Royal_Security perleido direktorių. Pavaduotoju paskyriau Alaus_Valdovas, nes gerai sutariame, esame pažįstami ir pasitikiu šiuo žmogumi. Ateityje neplanuoju pretenduoti į kokio kito darbo valdžią, nes nėra tokio susidomėjimo kaip mechanikų darbu serveryje. Serveryje turime šiais metais dar mažesnį aktyvumą nei pernai, bet kolektyve turime 20-22 žmones. Žinoma kad mūsų ir daug, bet negalim būt visada prisijungę, kas galima matyti ir pagal serverio žaidėjų aktyvumą. Darbuotojus mūsų darbe padeda išlaikyti manau premijos už darbą(atgabenimus), Didžiausias motyvaciją keliantis faktorius. Mūsų darbe yra paskelbta neterminuota atranka, į kurią gali pildyti kiekvienas norintis dirbti mūsų kolektyve ir atitinkantis mūsų pateiktus reikalavimus. Žaidėjai užpildę anketas susisiekia žaidime ir būna apklausti. Jeigu ateityje išlaikysim darbuotojų pastovumą, bus galima svarstyti sustabdyti neterminuotą atranką forume. Serveryje pradėjau žaisti dar 2013 metais. Atrodo, viskas vyko dar visai neseniai, tačiau nuo to laiko prabėgo jau 11 metų. Pirmieji žingsniai projekte, kaip ir daugeliui naujokų, buvo nelengvi – reikėjo perprasti taisykles, susipažinti su serverio sistema ir išbandyti įvairius darbus. Tuo metu tai atrodė tikras iššūkis. Mano karjera projekte prasidėjo mafijų ir gaujų veikloje. Jei gerai pamenu, pirmasis darbas buvo „Cosa Nostra“ arba „Immortal“ mafijoje. Po tiek metų tiksliai įvardinti direktorius būtų sudėtinga, tačiau tai tikriausiai buvo vieni iš populiariausių to meto lyderių, tokių kaip Diesel_Drift. O, kokie pašėlę laikai tuomet buvo! :D Vadovavimo kelias taip pat prasidėjo toje pačioje srityje. Bėgant laikui, teko pereiti ir į teisėsaugos pusę – šioje srityje praleidau nemažai laiko. Buvau įgaliotiniu, pavaduotoju ir net direktoriumi daugybę kartų. Kaip daugelis jau galėjo pastebėti, pastaruosius beveik dvejus metus serveryje užimu nelegalių darbų direktoriaus poziciją. Viskas prasidėjo nuo narkotikų prekeivių direktoriaus pareigų, tačiau šių metų gegužę šis darbas buvo sujungtas su ginklų prekeivių sritimi. Nuo tada mes pardavinėjame ne tik narkotikus, bet ir ginklus. Tai buvo visiškai naujas žingsnis serverio istorijoje, suteikęs šiam darbui dar daugiau prestižo. Žaidėjai dabar su dideliu entuziazmu laukia galimybės prisijungti prie mūsų kolektyvo. Pirminis mano tikslas buvo išsilaikyti šiose pareigose bent metus, tačiau, kaip matote, artėja jau antrieji metai. Dėl to nebenoriu nusistatyti galutinės datos, kada mano karjera šiame darbe galėtų pasibaigti. Galbūt tai įvyks netrukus, o gal dar pabūsiu ir trečius metus. Visgi manau, kad ties šiuo darbu mano direktoriavimas projekte ir pasibaigs. Esu nuėjęs ilgą kelią, ir šiuo metu nematau kitų direktoriaus pozicijų, kurios mane dar domintų. Dabartiniais laikais serveryje žaidėjų skaičius nepasiekia ankstesnių aukštumų, tačiau mūsų kolektyve didelių sunkumų nejaučiame. Atrankos į komandą vyksta reguliariai, dažniausiai kas mėnesį – tai jau tapo tradicija. Mūsų darbuotojai dažniausiai išlieka ilgiau, o kai senesnius kolektyvo narius pakeičia naujokai, ciklas natūraliai tęsiasi. Iki neterminuotų atrankų paskelbimo forume mums dar toli. Ar tai susiję su tuo, kad esu direktorius? Sunku pasakyti – galbūt geriausiai į šį klausimą galėtų atsakyti patys darbuotojai. Visada stengiuosi išlikti neutralus, vengti konfliktų ir su visais palaikyti gerus santykius. Kiek pastebiu, žaidėjų nuomonė apie mane yra gana gera. Kalbant apie pavaduotojus, ne kartą esu sakęs, kad jie man nėra būtini, tačiau visada suteikiu galimybę pasireikšti tiems, kurie to tikrai nusipelno. Dabartinis pavaduotojas Aleksandr_Nimenkov yra puikus pavyzdys. Ar turiu jam kokių priekaištų? Tikrai ne. Jis visada pasirengęs padėti ir yra patikimas patarėjas. Toks komandos narys – tikra vertybė. Mielieji skaitytojai, nepamirškime, kad tai – tik žaidimas. Gyvenkime draugiškai, ir žaidimas taps dar įdomesnis bei smagesnis visiems! Linkiu, kad šiame projekte susitiktume ir po penkerių metų!Sveiki, trumpai ir suspaustai apie mano žaidimą čia nuo pradžios. Serveryje žaidžiu nuo 2014 metų. Į darbus su pakvietimais rimtai nežiūrėjau nuo žaidimo pradžios, o tiesiog užsiimdavau įvairia veikla prastumti laikui. Po kurio laiko pastebėjus ir suspėjus patekti į namą įsidarbinau į apsaugą. Manau, kad tai buvo pirmas mano darbas su pakvietimu, jei gerai pamenu. Patekti į šį darbą buvo gana sunku esant "šviežiam", tačiau pats darbas ir jo rutina nebuvo labai įdomūs, todėl pradėjau keliones po kitus darbus. Buvo begalė kartų, kai "leavindavau" ir neužsibūdavau darbuose ilgai. Po vieno sugrįžimo nusprendžiau išbandyti jėgas policijos departamente pas Martynas_Quintanilla, nes čia dar nebuvo tekę dirbti. Ten ir pradėjau karjerą nuo kvalifikatoriaus, vėliau pasiekiau pirmąjį savo įgaliotinio postą, o Martynui perleidus pareigas į Dawson_Barron rankas gavau galimybę vadovauti "SPD". 2014-2020 per šį laiko tarpą buvo išmėginti ko ne visi darbai ir įvairūs įgaliotiniai kurių nepaminėjau, bet peršokime į dabartį. Sugrįžus po pusantrų metų pertraukos, galvojau, kad tik trumpam užsuksiu į serverį. Įsidarbinau medikuose, kur buvo išrinktas naujas direktorius Valdas_Extreme. Nepraėjus nei mėnesiui po varžymosi su Ricardas_Brown, abu pasiekėme įgaliotinius. Po poros mėnesių direktoriaus pareigas perėmė Sergio_Tomusenas. Dirbome kartu iki vasaros, kol jam atsiradus laiko stygiui jis pasiūlė man pavaduotojo postą, o vėliau ir pirmąjį direktorių kuriuo išbuvau apie 13mėn. Dirbdamas ir vadovaudamas medikams, susipažinau su daugeliu ten dirbančių ir dirbusių žmonių, taip ir įleidau šaknis į šį darbą. Direktoriauti teko ne tik medikuose. Išbandžiau galimybę kandidatuoti į ginklų prekeivių direktorių, tačiau nepasisekus ir užėmus 3 vietą tarp kandidatų, gavau pasiūlymą tapti mechanikų direktoriumi. Dirbęs su mechanikais apie mėnesį perleidau pareigas Justui_Galinskui, o pats sutikęs su Ricardo_Brown pasiūlymu perrimti direktorių iš jo, vėl sugrįžau į medikus . Po to sekė dar viena patirtis, kai su draugais nusprendėm 'pakariauti' ir taip išbandžiau 'Immortal' direktoriaus pareigas, tačiau dingus "karams" ir susidomėjimui šių pareigų atsisakiau. Galiausiai vėl sugrįžau į medikus :D, kai laimėjau direktoriaus rinkimus. Manau, kad čia ir jaučiuosi savo vietoje, tačiau esant dideliam užimtumui, jau kuris laikas svarsčiau apie pareigų perleidimą. Bet kas žino, gal dar pabūsiu šiek tiek, o gal išbandysiu savo jėgas kitur :D. Dabartinė pavaduotoja ir buvusi medikų direktorė Emilija_Pdbs puikiai tvarkosi su darbu ir surenka puikų kolektyvą, aišku didelis ačiū ir The_Bass už pagalbą, kai buvau neaktyvus :D Žinoma, kolektyvas iki šiol nebuvo visiškai stabilus, todėl forume yra paskelbta neterminuota atranka, tačiau šiuo metu, padidėjus žaidėjų skaičiui ir suteikiant didesnes premijas bei rengiant varžybas, darbuotojų skaičius yra ganėtinai stabilesnis ir vis dar auga, kas turbūt ir skatina vis dar žaisti čia. Sveiki, esu Aringas_Kotletaitis, žinomas kaip teisėsaugos žmogus. Šiame projekte žaidžiu jau apie 4 metus. Mano pirmasis darbas buvo taksi pas direktorių Lauryną_Boshing. Tačiau ten ilgai neužsibuvau, nes pamačiau, jog vyksta atranka į Policijos departamentą. Taip ir prasidėjo mano karjera teisėsaugoje. Gavau įgaliotinio pareigas ir šias pareigas ėjau apie pusmetį. Po to nusprendžiau kandidatuoti į Interpolo būrį, kur praleidau apie metus. Tada gavau pasiūlymą tapti Policijos pavaduotoju. Laikas bėgo nepastebimai, ir po tam tikro laiko tapau Policijos direktoriumi. Buvo vienas sunkus etapas – vasara. Tuomet buvo ypač sudėtinga išlaikyti direktoriaus pareigas, bet sugebėjau jas sėkmingai perduoti kitam. Po to grįžau į Interpolą, kur dirbau ilgą laiką ir galiausiai tapau šio darbo vadu. Dabar, grįžtant prie Interpolo, tenka pripažinti, kad žaidėjų skaičius projekte yra sumažėjęs. Todėl pritraukti darbuotojus buvo itin sudėtinga – daugelis neišdirbdavo ilgai. Nepaisant to, mūsų komanda buvo puiki: patyrę nariai, kurie mokėjo gaudyti bėglius ir atlikti savo darbą. Visgi darbuotojus išlaikyti buvo sunku, nes, dėl mažesnio žaidėjų skaičiaus, nebuvo tiek daug veiklų, kiek komanda norėjo. Nepaisant visko, esu patenkintas savo darbu kaip Interpolo vadas – jokių nusiskundimų neturiu. Tačiau atėjo laikas atsisakyti šių pareigų, kad ir kaip tai būtų liūdna. Į Interpolą patekti galima tik per Policijos departamentą arba Armiją. Visgi, manau, kad norint grąžinti SWAT tai ir reiktu SPD. Tam, žinoma, reikia didesnio žaidėjų skaičiaus. Pagarbiai Aringas_Kotletaitis Serverio žaidėjai yra pasipiktinę ant DPKT narių, kad nėra renkamas reporterių direktorius ir taip darbas yra neaktyvus. Galbūt DPKT nariai į tai pradės žiūrėti atidžiau?Daugelis serverio žaidėjų pyksta ant serverio įkūrėjo ir pagrindinio administratoriaus Admin_Bumerio. Taip yra todėl, nes jis sujungė radistų darbą kartu su reporteriais. Toks administratoriaus elgesys nepatinka serverio žaidėjams, kurie nepanoro skelbti savo tapatybės. Teko girdėti skundų ir buvusiųjų radistų direktorių, kad dabar kai darbas yra sujungtas į bendrą - nėra jokio tikslo grįžti žaisti. Prekeiviai, prekeiviai ir prekeiviai.... Tai darbas, kuriame nori dirbti daugelis serverio žaidėjų, bet ne visi gali, nes kartais nespėja į atranką. Ir vėl mūsų gerbiamas serverio administratorius Admin_Bumeris nusikalto tuo, kad sugalvojo sujungti net prekeivius į vieną darbą.... Dėl tokio jo poelgio yra daug piktų žaidėjų, kad jie net grasina administratoriui susidorojimu, kad negali dirbti arba ginklų prekeiviu arba narkotikų prekeiviu... Serverio pagrindinis administratorius turėtų padėti serverio žaidėjams, išlaikyti serverį ir svarbiausia NEKENKTI pačiam serveriui. Keista ar ne? Pats serverio įkūrėjas kenkia savo serveriui? Taip - ištikrųjų labai keista... Situacija tokia: daugel, daugel metų apsaugos bazė turėjo vienintelę savo vietą prie kurios visi buvo pripratę. O Štai atėjo diena, kad mūsų ''gerbiamas'' serverio įkūrėjas tą bazę sugalvojo perkelti į kitą, mažesnę ir nepatogią vietą... Kas šitam žmogui užėjo? Nerūpi projektas? Atsibodo stengtis dėl žaidėjų? Į šį klausimą gali atsakyti tik jis pats... Kadangi jau serverio administratorius yra visų linčiuojamas tai serverio žaidėjai jam iškėlė klausimą: Kodėl tiek metų šioje vietoje yra padėta kliūtis ir už tų durų nėra daromos papildomos vietos muziejuje? Kodėl nėra ten sukeltos likusios tr.priemonės, kurios buvo įkeltos per šventes? Ir svarbiausias žaidėjų klausimas administratoriui: kodėl jis toks apsileidęs? Kodėl nedaro serverio atnaujinimai kas 3 dienas kaip kadaise? Ką reiškia toks jo kenkimas savo paties sukurtam projektui? Vienas iš anoniminių žaidėjų klausia administratoriaus: gal tu nori, kad serveryje visai neliktų žmonių? Gal nori nebe gyventi iš valiutos ar kreditų? Gal nori savo AUDI automobiliui nepirkti ratų iš serverio pinigų? Tikimasi, kad serveryje padėtis pasikeis, kas yra labai mažai tikėtina... Redaguota Gruodžio 30, 2024, redagavo Sweet_Brother 13 1 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...
Vasia_Carter Parašyta Sausio 7 Autorius Dalintis Parašyta Sausio 7 Prizai: 1st - Titas_Soprano 24 Valiutos ir $50.000.000 2nd - Sweet_Brother 12 Valiutos ir $20.000.000 3rd - Ginas_Sprite $100.000.000 2 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kitose svetainėse Pasidalinti...