Eiti į turinį
Tautrimas_Juska

Ką mėgsti veikti?

Rekomenduoti pranešimai

Serveryje labiausiai mėgstu kelti chaoso mieste bei šaudyti teisėsauga, kadangi esu gaujos žmogus. Kas be ko mėgstu pažaisti /moneta ar /žaidimas rizikuodamas savo pinigais,bet kaip sakoma kas nerizikuoja - tas negeria šampano. Dažnai mėgstu pastuntint su dviračiu arba motociklu taip ieškodamas įdomiu vietų ir galbūt netgi susuku kartas nuo karto eventuk'ą iš pinigėlių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

(*) Kuomet atrandu laiko savo laisvalaikyje, prisijungus į serverį laiką stengiuosi  leisti labai prasmingai, naudingai, turiningai - t.y stengiuosi, bei atlieku labai svarbią, būtiną pareigą serverio žaidėjams . Mano mėgstamiausia veikla serveryje - medikų darbas. Jame pilnai sugebu atsiskleisti, save išreikšti iš pusių, kuriomis nesugebu atsiskleisti niekur kitur, jame sugebu  išsireikšti kaip asmenybė. Būtent dėl šių kelių priežasčių medikų darbas yra savotiškai intriguojantis, įtraukiantis. Be abejo, bendrauju su kolegomis, draugais, pažįstamais, todėl serveris, mano nuomone, atlieka ne tik žaidimo paskirtį, bet ir atsiskleidžia kaip puiki komunikacijos, susisiekimo priemonė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Serveryje turiu 2 pagrindines veiklas, 1 - tai darbas taip siekiu savo užsbrėžtų tikslų, didesnio darbo rango, o su laiku gal net ir daugiau. 2 - antra mano pagrindine veikla turbūt būtų turto perpardavinėjimas jų vertinimas, taip leidžiu savo laisva laika, užsidirbu žaidimo pinigų, daug žmonių manęs klausia "kiek vertas šis ar kitas namas". Tai tiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taigi, sveiki, serveryje man labiausiai patinka bendrauti. Aišku daugelis manytų, ką čia galima su sargo žmonėmis susikalbėti, bet iš tikrųjų yra žmonių su kuriais pakalbėsi tiek apie žaidimą , tiek apie gyvenimą ir bendraudamas padarai sau žaidimą įvairesnį ir įdomesnį ir taip žaidime nevolioji "durniaus" bėgiodamas iš vieno kampo į kitą, nu tai tiek šiam kartui.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tai labai geras budas ateit i serveri ne tik lost smagintis zaidimu bet ir pabendraut vis idomiau nei fb,skaipu  ar ts,ar kieme su draugais nes pvz kieme apie sarga net nekalbi o zaidime sneka dauguma buna apie pacio sargo gyvavima jo era privalumais ir minusus,padiskutuoji.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...