Eiti į turinį
Tautrimas_Juska

Ką mėgsti veikti?

Rekomenduoti pranešimai

Pagrindinė veikla serveryje būtų darbas. Visą savo praleistą laiką serveryje, praleidžiu tik dirbdamas, nes iš tikrųjų kitokių įdomių veiklų nesurandu. Jei neturiu darbo, iškart nuobodu, nesinori net į serverį jungtis, bet kai kažkur dirbu, iškart atsiranda noras, atsiranda tikslas ką nors pasiekti kokiame nors darbe. Tai tiek, trumpai ir aiškiai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pagrinde serveryje dirbu, aktyviai imu iškvietimus ir budžiu tam tikrose vietose. Kaip pasibaigia darbo laikas, mėgstu rašinėtis /vip čhat'e, arba su draugais, bet labiau už viską mėgstu važinėtis ten kur ramu, už /tpdm po visokius kalnus, stebėti kaip sakoma SA:MP retas vietas. ( Nes tai yra labai įdomu.) Mėgstu kartas nuo karto apsilankyti „ Sarg “ serverio muziejuje.( Pažiūrėti, kas buvo ankščiau, kada atsirado, kaip atsirado ) Pravalyti /afk sąrašą ( Kad daugiau žaidėjų galėtų ateiti žaisti ) stebėti įtartinus žmones ( Kad nebūtų čyerių serveryje ) padėti žmonėms ( Kad prisijunge neišeitų greit )kurie prašo pagalbos į /admin, arba /sms. Rytais, kaip mažai žaidėjų mėgstu visus pahealinti. Paspaudęs TAB Pažiūriu žmonęs, jų id'us ir visus pagydau ( Žinoma jei /medikai sąrašas yra tuščias ), O mėgstu, ne todėl, kad noriu, o todėl, kad žaidėjams būtų geriau, ir nereikėtų tyčia mirtinėti, kad atsigautų su daugiau gyvybių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

„Ką labiausiai mėgstate veikti serveryje ?”

 

Prisijungęs į serverį visų pirmą pasisveikinu su draugais/pažįstamais,ir iškart imuosi mėgstamiausios veiklos - chuliganizmo, tai žudytis žmones,DM'int mieste, erzinti teisėsaugą, dalyvauti mafijos veiksmuose, grobimuose.Kodėl man tai patinka? Taigi todėl,kad mano pirmas darbas buvo būtent mafija, kurioje išmokau šaudyti, bei vartoti ir man tai patiko nes yra veiksmo,tu šaudaisi, bėgioji , visą tą laiką tu gali mėgautis žaidimu,o ne laukti ir ieškoti kol kas turės narkotikų,kas važiuos be diržo. Būnant mafijozu reikia rizikuoti,o kas nerizikuoja - tas negeria šampano.

 

- Edgaras_Maped (su viena p)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Serveryje mėgstu dirbti savo darbą vežioti klientus į įvairiausius kampus ir miestus. Taip pat padėti žmonėms finansiškai, jeigu suma yra nedidele. Mėgstu vežioti, nes tai atpalaiduojantis darbas kuris nėra sunkus. Na, o žmonėms duoti pinigėlių tikrai ne gaila ypač naujokams, nes jiems sunkiausias dalykas greitai prasimušti serveryje, vieną kartą daviau pinigu žmogui, o jis netgi parašė jog jam tai motyvacija žaisti sarg'e :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...